Müco

Müco yakın Müco, Şehit Kazım Çağlar Sokak, Emirbeyazıt Mahallesi, Muğla, Menteşe, Muğla, Aegean Region

  • Adres: Emirbeyazıt, Hasan Ercan Cd. No:23, 48000 Muğla Merkez/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 212 07 77
  • Enlem, Boylam: 37.213914, 28.3590489

Müco, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Müco yorumlar

Muğla merkezde yer alan, güleryüzlü ve nazik çalışanlara sahip, hoş bir atmosfere sahip mekan. Özellikle kahvaltı seçenekleri çok fazla. Kahvaltı için merkezde tercih edilebilecek mekanların başında geliyor. Yediklerimizi beğendik, fiyatlar normal. Daha fazla

Akyaka’da şubesinde kahvaltı yapmıştım , çok beğendiğim için , Muğla’da da kahvaltı hakkımı Mücoda kullandım:) Mekanı ve park yerini kolay buldum bu benim için önemli bir ayrıntı. … Daha fazla

Öğlen saatlerinde lezzetli ev yemekleri yiyebilirsiniz. Akşam bişeyler içmek için gittiğimde menüde yer alan soğuk kahve milkshake çeşitlerinin makine aroması nedeniyle servis edilmeyeceğini öğrendim. Sıcakta biraz olsun serinlemek amacıyla … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Müco Restoran'da kahvaltı yaptım ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok nazik ve yardımseverdi. Atmosfer de çok hoştu. Özellikle kahvaltı seçenekleri çok fazlaydı ve her şey çok lezzetliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu.

2023-09-18 Mustafa

Akyaka'daki şubesinde kahvaltı yapmıştım ve çok beğendim. Bu yüzden Muğla'da da kahvaltıyı Müco Restoran'da tercih ettim. Mekanı ve park yeri kolayca buldum ve bu benim için önemli bir detaydı.

2023-09-18 Fatma

Restoranda öğlen saatlerinde lezzetli ev yemekleri yiyebilirsiniz. Akşam geldiğimde ise menüdeki soğuk kahve ve milkshake çeşitlerinin makine aroması nedeniyle servis edilmediğini öğrendim. Bu hayal kırıklığına uğramama sebep oldu.

2023-10-03 Ali

Müco Restoran'ın dekoru ve atmosferi mükemmel. Yemeklerin kalitesi de oldukça iyiydi. Ancak servis biraz yavaştı. Yine de genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-10-08 Selin

Mekanın dekorasyonu çok hoştu ve çalışanlar güleryüzlüydü. Fakat kahvaltıda peynir çeşitleri çok sınırlıydı. Daha fazla çeşit olmasıyla ilgili bir çalışma yapılması gerektiğini düşünüyorum.

2023-10-13 Ahmet

Müco Restoran'ın kahvaltıları gerçekten harika. Çok çeşitli ve lezzetli seçenekler sunuyorlar. Ayrıca çalışanlar da çok yardımsever ve güleryüzlü. Tek eksiği biraz daha iyi bir otoparka ihtiyaçları var.

2023-10-18 Seda

Müco Restoran'ın kahvaltıları benim için vazgeçilmez. Harika bir atmosferi var ve kahvaltı seçenekleri çok geniş. Her şey çok lezzetli ve kaliteli. Fiyatlar da oldukça uygun.

2023-10-23 Mehmet

Mekanın dekorasyonu ve atmosferi gerçekten çok hoş. Ancak hizmet biraz yavaştı. Yemeklerin kalitesi ise beklentilerimi karşılamadı. Biraz daha üzerinde çalışılması gereken bir restoran.

2023-10-28 Nil

Müco Restoran'ın kahvaltıları gerçekten harika. Birçok çeşit sunuyorlar ve hepsi çok lezzetli. Mekan da oldukça hoş bir atmosfere sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Kemal

Müco Restoran'ın kahvaltısı muhteşem. Çok çeşitli seçenekler ve hepsi çok lezzetli. Fiyatlar da oldukça makul. Tek eksiği biraz daha fazla oturma alanına ihtiyaçları olması.

2023-11-07 Filiz

Müco Restoran gerçekten güzel bir mekan. Çalışanlar çok nazik ve yardımsever. Mekanın atmosferi de harika. Yemeklerin kalitesi ise beklentilerimi karşılamadı.

2023-11-12 Hüseyin

Müco Restoran'ın kahvaltısı çok çeşitli ve lezzetli. Mekanın atmosferi de oldukça güzel. Ancak hizmet biraz yavaştı. Bunun dışında memnun kaldım.

2023-11-17 Elif

Müco Restoran'ın kahvaltısı harika. Çok çeşitli ve lezzetli seçenekler sunuyorlar. Ayrıca çalışanlar çok nazik ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Müco?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?