UZMAN ELLER ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ yorumlar

UZMAN ELLER ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ yakın Özalper Mahallesi, Yeşilyurt, Malatya, Eastern Anatolia Region, 44090

  • Enlem, Boylam: 38.3405886, 38.2822

UZMAN ELLER ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
UZMAN ELLER ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ yorumlar
2023-09-25 Ahmet

Uzman Eller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne birebir alıştırmalar yapmak için geldim. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmeti sayesinde sürece hızlı ve etkili bir şekilde ilerledim. Çalışanlar son derece ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Ayşe

Çok profesyonel bir ortam. Personel çok yardımsever ve güler yüzlü. Çalıştığım sürede herhangi bir sorun yaşamadım ve istediğim sonuca ulaştım. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-09-25 Mehmet

Çalışanlar sürekli motive edici, ilgili ve sabırlı. Her ihtiyacınızı karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Terapi odaları rahat, temiz ve ferah. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Ayhan

Uzman Eller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bebeğim için yaklaşık 6 ay önce başvurduk. Çok memnun kaldık. Çalışanlar samimi ve dürüst. Yenilikçi yaklaşımları ve kaliteli hizmetleriyle bebeğimizin gelişimine katkı sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Fatma

Bir süre boyunca tedavimi burada aldım. Çalışanlar düşünceli ve saygılıydı. Ortam sakin ve rahattı. Tedavi sürecime olumlu katkıları oldu ve sonuçtan memnun kaldım.

2023-10-20 Ali

Uzman Eller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi oldukça güzel bir atmosfere sahip. Herhangi bir bekleme süresiyle karşılaşmadım. Özel günlerde rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim. Hizmet kalitesi ile ilgili bir şikayetim yok.

2023-10-25 Emine

Uzman Eller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir süre tedavi gördüm. Personel çok ilgili ve konusunda uzman. Hizmet kalitesi çok yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Mustafa

Çalışanlar çok dostça ve yardımcı. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmanıza gerek yok. Hizmetin karşılığını aldığımı düşünüyorum.

2023-11-04 Esra

Uzman Eller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yaklaşık 2 yıl önce başvurduk. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımcı. Ortam çok temiz ve rahat. Şimdiye kadar aldığımız hizmetten memnun kaldık.

2023-11-09 Murat

Çalıştığım süre boyunca personel çok profesyonelce davrandı. Herhangi bir bekleme süresi olmadı ve rezervasyon yapma ihtiyacı hissetmedim. İç mekan oldukça konforlu ve rahat.

2023-11-14 Elif

Uzman Eller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bebeğim için başvurduğum en iyi yerlerden biriydi. Personel ilgili, anlayışlı ve güven vericiydi. Bebeğim ilerleme kaydetti ve ben son derece memnun kaldım.

2023-11-19 Hakan

Uzman Eller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne geçen yıl başvurdum. Personel her zaman dostça ve yardımcı oldu. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmaya gerek yoktu. Hizmetin karşılığını aldığımı düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? UZMAN ELLER ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?