Miss Turizm yorumlar

Miss Turizm yakın Sarıkız, Akçay, Edremit, Balıkesir, Marmara Region, 10310

  • Adres: Sarıkız Mah, Leman Akpınar Cd. No:28/D, 10390 Edremit/Balıkesir, Türkiye
  • Telefon: +90 266 333 32 10
  • Web sitesi: missturizm.com
  • Enlem, Boylam: 39.5807716, 26.9280182

Miss Turizm, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Miss Turizm yorumlar

Miss Turizm ile Kazdağları Jeep Safari turu yaptık. Tüm güzelliklere muhteşem jeepler ile safari yaparak ulaştık. Güzel manzara eşliğinde yemek yedik, şelalede yüzdük ve müze ziyareti yaptık. Biz çok güzel zaman geçirdik. Tatilinize aksiyon … Daha fazla

Küçükkuyu tur'un bizi mağdur etmesi sonucu Miss turizmle tanıştık , jeep safari turu yaptik. İyi ki de böyle olmuş çünkü çok keyifliydi. Daha sonrasında kendi cevremizden diğer firma ile ilgili çok daha kötü şeyler duyunca daha derin bir … Daha fazla

Miss turizm ailesinden kaptan şöförümüz Ali Bey ve rehberimiz Ahmet bey sayesinde şahane bir kazdağı safari turu yaptık, çok güzel organizasyon, bilgi akışı süper, harika manzaralar güzel anılar biriktirmek istiyosanız şiddetle tavsiye ediyorum, tekrar tekrar teşekkürler

2023-10-02 Emre

Miss Turizm ile Kazdağları Jeep Safari turu yaptık. Tüm güzelliklere muhteşem jeepler ile safari yaparak ulaştık. Güzel manzara eşliğinde yemek yedik, şelalede yüzdük ve müze ziyareti yaptık. Biz çok güzel zaman geçirdik. Tatilinize aksiyon katacak bir tur.

2023-10-02 Zeynep

Küçükkuyu tur'un bizi mağdur etmesi sonucu Miss turizmle tanıştık , jeep safari turu yaptik. İyi ki de böyle olmuş çünkü çok keyifliydi. Daha sonrasında kendi cevremizden diğer firma ile ilgili çok daha kötü şeyler duyunca daha derin bir memnunluk hissettim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-02 Serdar

Miss turizm ailesinden kaptan şöförümüz Ali Bey ve rehberimiz Ahmet bey sayesinde şahane bir kazdağı safari turu yaptık, çok güzel organizasyon, bilgi akışı süper, harika manzaralar güzel anılar biriktirmek istiyosanız şiddetle tavsiye ediyorum, tekrar tekrar teşekkürler

2023-10-17 Ayşe

Miss Turizm ile Akyaka Dalaman Turu'na katıldım. Gizemli koylarda yüzdük, güzel bir günbatımı eşliğinde yemek yedik ve turun sonunda biraz alışveriş yapma fırsatı bulduk. Tur oldukça keyifli ve eğlenceliydi. Tekrar katılmayı düşünebilirim.

2023-10-22 Mehmet

Miss Turizm ile Bodrum Tekne Turu'na katıldım. Turlamız boyunca birçok koy gezdik ve denizin keyfini çıkardık. Tekne personeli çok yardımsever ve profesyoneldi. Yemekler de oldukça lezzetliydi. Memnun kaldığım bir tur oldu.

2023-10-27 Filiz

Miss Turizm'den Ayvalık Şeytan Sofrası Turuna katıldım. Tur boyunca güzel manzaralar eşliğinde dolaştık ve şehrin tarihini öğrendik. Rehberimiz çok bilgiliydi ve herhangi bir sorumuza yanıt verdi. Bu turu tavsiye ederim.

2023-11-01 Murat

Miss Turizm ile Ege Tekne Turu yaptım. Ege'nin muhteşem koylarını gezip, denizin tadını çıkardık. Tekne personeli çok ilgili ve yardımseverdi. Yemekler de çok lezzetliydi. Tekrar katılmayı düşünebilirim.

2023-11-06 Fatma

Miss Turizm ile Kaş'ta günlük tekne turu yaptık. Muhteşem koylar ve plajlarda yüzdük, güneşlendik. Tekne personeli çok yardımsever ve dostça davrandı. Bu turu tavsiye ederim.

2023-11-11 Yusuf

Miss Turizm ile Kuşadası Pamukkale Turu'na katıldım. Pamukkale'nin doğal güzelliklerini görme fırsatı yakaladım. Rehberimiz çok bilgiliydi ve tüm sorularımıza yanıt verdi. Tur oldukça keyifliydi.

2023-11-16 Fidan

Miss Turizm'den Didim Altınkum Turu'na katıldım. Plajda güzel bir gün geçirdik ve denize girdik. Tekne personeli çok misafirperverdi. Bu turu tavsiye edebilirim.

2023-11-21 Ahmet

Miss Turizm ile Bodrum Tekne Turu'na katıldım. Tur boyunca birçok koyu gezdik ve denizin keyfini çıkardık. Tekne personeli çok yardımsever ve güler yüzlüydü. Bu turu severek tavsiye ederim.

2023-11-26 Melek

Miss Turizm ile Fethiye Dalyan Turu'na katıldık. Dalyan'ın güzelliklerini keşfetme fırsatı bulduk. Tekne personeli çok ilgili ve yardımseverdi. Tur oldukça keyifliydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Miss Turizm?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?