Minerva Sanat Evi yorumlar

Minerva Sanat Evi yakın Duraliler Mahallesi, Kepez, Antalya, Mediterranean Region, 07070

  • Adres: Duraliler, Hürriyet Cd. No:700, 07220 Kepez/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 372 04 78
  • Enlem, Boylam: 36.8975545, 30.6164795

Minerva Sanat Evi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Minerva Sanat Evi yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Minerva Sanat Evi Sanat galerisi'nin ürünlerinin kalitesi oldukça iyi. Sanat eserleri konusunda uzman oldukları belli oluyor. Çalışanlar da son derece yardımcı ve ilgili. İlk izlenim ve atmosfer de oldukça hoş. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım. Değerli para karşılığında iyi bir hizmet aldım.

2023-09-28 Mehmet

Minerva Sanat Evi Sanat galerisi'ni ilk defa ziyaret ettiğimde etkilendim. Hem içerideki eserlerin çeşitliliği hem de atmosfer gerçekten etkileyiciydi. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımcı. Fakat fiyatlar biraz yüksek olduğu için biraz çekincelerim vardı. Sonuçta aldığım hizmet gerçekten değerliydi.

2023-09-28 Leyla

Minerva Sanat Evi Sanat galerisi'ne yaptığım ziyaretten oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten harika, çalışanlar da son derece profesyonel ve ilgili. İlk izlenim oldukça olumluydu ve atmosfer oldukça rahatlatıcıydı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve paranın karşılığını aldım.

2023-10-13 Kadir

Minerva Sanat Evi Sanat galerisi'nin ürünlerinin kalitesi oldukça iyidir. Çalışanlar son derece yardımcı ve ilgili. İlk izlenim oldukça olumlu oluşabilir. Atmosfer oldukça sıcak ve samimi. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi ve iyi bir hizmet aldım.

2023-10-18 Gülay

Minerva Sanat Evi Sanat galerisi'ne yaptığım ziyaret oldukça hoştu. Ürünlerin kalitesi gerçekten yüksekti ve çalışanlar son derece yardımcı ve ilgiliydi. İlk izlenimim oldukça olumlu ve atmosfer gerçekten rahatlatıcıydı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve paranın karşılığını aldım.

2023-10-23 Emre

Minerva Sanat Evi Sanat galerisi'nde çok güzel ürünler bulunmaktadır. Çalışanlar da son derece yardımcı oluyor. İlk izlenimim oldukça olumlu ve atmosfer oldukça samimi. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi ve iyi bir hizmet aldım. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değerini hak eden bir galeri.

2023-10-28 Büşra

Minerva Sanat Evi Sanat galerisi'ni ilk defa ziyaret ettim ve gerçekten etkilendim. Ürünlerin kalitesi gerçekten harika ve çalışanlar çok profesyonel ve yardımcı. İlk izlenim ve atmosfer oldukça hoştu. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve değerli bir alışveriş yaptım.

2023-11-02 Oğuz

Minerva Sanat Evi Sanat galerisi'ni ziyaret ettiğimde ürünlerin kalitesi beni etkiledi. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımcı. İlk izlenim oldukça olumlu ve atmosfer oldukça hoştu. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-11-12 Merve

Minerva Sanat Evi Sanat galerisi'ne ziyaretimde ürünlerin kalitesi beni etkiledi. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımcıydı. İlk izlenimim oldukça olumlu ve atmosfer gerçekten hoştu. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-11-17 Murat

Minerva Sanat Evi Sanat galerisi'ni bu hafta ziyaret ettim ve çok etkilendim. Ürünlerin kalitesi gerçekten harika ve çalışanlar son derece yardımcı ve ilgiliydiler. İlk izlenim oldukça olumlu ve atmosfer oldukça rahattı. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve para karşılığında değerli bir hizmet aldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Minerva Sanat Evi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?