Christ Embassy Istanbul Turkey yorumlar

Christ Embassy Istanbul Turkey yakın Adile Naşit Bulvarı, Zafer Mahallesi, Esenyurt, Istanbul, Marmara Region, 34513

  • Adres: Namık Kemal, Şafak Residence, Adile Naşit Blv., 34522 Esenyurt/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 545 453 40 58
  • Web sitesi: celvzturkey.org
  • Enlem, Boylam: 41.0159781, 28.6829696

Christ Embassy Istanbul Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Christ Embassy Istanbul Turkey yorumlar
2023-09-19 Ahmet

Her şeyiyle mükemmel bir deneyimdi. Değerinin karşılığını kesinlikle veriyor. Ortam ve dekorasyon çok etkileyiciydi. İlk izlenim ve atmosfer olağanüstüydü. Müşteri hizmeti ve personel çok profesyoneldi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar çok düzenliydi. Kendi deneyimlerimle söylüyorum, tesisler ve olanaklar da birinci sınıftı. Ürünlerin/kalitenin de oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.

2023-09-19 Ayşe

Dini Kuruluş deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi. Hesaplıydı ve beklediğimden daha iyiydi. Ortam ve dekorasyon sıcak ve rahattı ve personel son derece yardımcı oldu. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyonlar sorunsuzdu. Tesisler ve olanaklar ihtiyaçlarımı karşılamak için yeterliydi. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi.

2023-09-19 Hüseyin

Şu ana kadar gitmeyi düşündüğüm en iyi dini kuruluşlardan biri. Değerli bir deneyimdi ve fiyatı da uygun. Ortam ve dekorasyon çok güzeldi ve atmosfer oldukça huzurlu. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı hizmet verdiler. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler çok temiz ve güzel, ayrıca ürünlerin kalitesi de çok iyiydi.

2023-10-04 Zeynep

Dini Kuruluş'ta harika bir deneyim yaşadım. Fiyat olarak da oldukça makul ve değerine kesinlikle değer. Ortam ve dekorasyon gerçekten etkileyiciydi, atmosfer oldukça sıcak ve samimiydi. Çalışanlar çok yardımcı ve dost canlısıydı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyonlar düzgün gitti. Kendi deneyimlerime göre tesisler ve olanaklar temiz ve rahattı. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi de beklediğimden daha iyiydi.

2023-10-09 Mehmet

Dini Kuruluş'ta geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Fiyat olarak da uygun ve değerine değdi. Atmosfer ve dekorasyon oldukça hoştu ve personel çok profesyonel ve nazikti. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Tesisler ve olanaklar temiz ve rahattı. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi.

2023-10-14 Selin

Dini Kuruluş'ta harika bir deneyim yaşadım. Fiyat olarak da son derece uygun ve değerine değer. Ortam ve dekorasyon çok güzeldi ve atmosfer oldukça huzurluydu. Müşteri hizmetleri harikaydı ve personelimize çok iyi davranıldı. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon sistemi çok düzenliydi. Tesisler çok temiz ve kullanışlıydı. Hizmet ve ürün kalitesi de kesinlikle beklentileri karşıladı.

2023-10-19 Mustafa

Dini Kuruluş gerçekten harika bir deneyimdi. Fiyatı büyük bir değer sunuyor. Ortam ve dekorasyon gerçekten etkileyiciydi ve atmosfer oldukça sıcak ve samimiydi. Personel çok yardımcı ve ilgiliydi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyonlar sorunsuzdu. Tesisler ve olanaklar oldukça temiz ve konforluydu. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi mükemmeldi.

2023-10-24 Fatma

Dini Kuruluş deneyimim mükemmeldi. Fiyatı makuldü ve değerine kesinlikle değdi. Ortam ve dekorasyon oldukça hoştu ve atmosfer çok rahattı. Personel çok yardımcı ve nazikti. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyonlar hızlıca yapıldı. Tesisler çok temiz ve kullanışlıydı. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi.

2023-10-29 Emine

Dini Kuruluş'ta harika bir deneyim yaşadım. Fiyatı da oldukça uygun ve değerine kesinlikle değer. Ortam ve dekorasyon gerçekten güzeldi ve atmosfer çok huzurluydu. Müşteri hizmeti ve personel çok profesyoneldi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar çok düzenliydi. Tesisler temiz ve rahattı. Ürün ve hizmet kalitesi de çok iyiydi.

2023-11-03 Ali

Dini Kuruluş'ta zaman geçirmek gerçekten keyifliydi. Fiyat olarak da son derece hesaplı ve değerine değer. Ortam ve dekorasyon oldukça hoştu ve atmosfer çok rahattı. Personel son derece yardımcıydı ve ilgiliydi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyonlar düzgün gitti. Tesisler ve olanaklar temiz ve konforluydu. Ürün ve hizmet kalitesi beklentileri karşıladı.

2023-11-08 Aysel

Dini Kuruluş'ta gerçekten güzel bir deneyim yaşadım. Fiyatı da oldukça uygundu ve değerine değdi. Ortam ve dekorasyon gerçekten hoştu ve atmosfer çok rahattı. Müşteri hizmetleri harikaydı ve personel son derece yardımcı oldu. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyonlar düzgün oldu. Tesisler ve olanaklar temiz ve rahattı. Hizmet ve ürün kalitesi de çok iyiydi.

2023-11-13 Osman

Dini Kuruluş'ta çok güzel bir deneyim yaşadım. Fiyat olarak da çok uygundu ve değerine kesinlikle değer. Ortam ve dekorasyon eski ve güzeldi ve atmosfer çok huzurluydu. Müşteri hizmeti ve personel profesyoneldi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar düzenliydi. Tesisler ve olanaklar temiz ve kullanışlıydı. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi mükemmeldi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Christ Embassy Istanbul Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?