Milli Park yorumlar

Milli Park yakın Güzelçamlı Mahallesi, Kuşadası, Aydın, Aegean Region

  • Adres: Güzelçamlı, 09430 Kuşadası/Aydın, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.6987966, 27.1797038

Milli Park, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Milli Park yorumlar

Breathtaking views and beaches! Water is crystal clear and calm! The sunsets are gorgeous! It has 8 beaches within Millipark - some sandy but mostly with pebbles. There is a restaurant on each of these beaches too! It gets super duper busy to best to get there before noon and avoid weekends! My favourite spot in Turkey!

Muhteşemdi. Mutlaka gidin derim. Yalnız bu sörf yapan arkadaşlardan biri çocuğumun resmini çekerken kendisini çekiyorum zannedip izin almamı söyledi. Plaj onun galiba. Çıkıyor arada böyle arkadaşlar. Şezlong fiyatı 200₺ 7€. Yanınıza kamp sandalyesi alın bence.

Kuşadasında denize girmek için en güzel yer burası dalga az tekne turlarında buralara getiriyor zaten normalde denizi çok dalgalı kuşadasında … Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

Manzaralar soluksuz! Deniz kristal clear ve sakin! Güneş batışları muhteşem! Millipark içinde 8 plaj var - bazıları kumsal ama çoğunlukla çakıl taşlı. Her plajda bir restoran var! Çok yoğun oluyor, en iyisi öğleden önce gitmek ve hafta sonlarını kaçırmak! Türkiye'deki favori noktam!

2023-09-26 Mehmet

Çok etkileyiciydi. Kesinlikle gidin derim. Yalnız bu sörf yapan arkadaşlardan biri çocuğumun resmini çekerken kendisini çekiyorum zannedip izin almamı söyledi. Plaj onun galiba. Çıkıyor arada böyle arkadaşlar. Şezlong fiyatı 200₺ 7€. Yanınıza kamp sandalyesi alın bence.

2023-09-26 Fatma

Kuşadasında denize girmek için en güzel yer burası dalga az tekne turlarında buralara getiriyor zaten normalde denizi çok dalgalı kuşadasında

2023-10-11 Ahmet

Çok güzel bir yer, kesinlikle tavsiye ederim. Deniz gerçekten temiz ve iç açıcı. Sahillerde çok sayıda plaj olduğundan halkın yoğunluğu dikkat çekiyor. Gelmek için erken saatlerde gitmek en mantıklısı. Ayrıca plajlarda restoranlar olması da güzel bir avantaj. Benim Türkiye'deki favori yerim!

2023-10-16 Zeynep

Millipark'taki denize bir kez girdim ve hayran kaldım! Plajlar temiz, deniz kristal gibi ve sakin. Havasının keyfini çıkarmak için en iyi yer. Restoranlar da çok güzeldi. Ama hafta sonları çok kalabalık oluyor, o yüzden hafta içi gitmenizi tavsiye ederim.

2023-10-21 Murat

Muhteşem bir deneyim yaşadım! Manzaralar nefes kesici ve plajlar muhteşem! Deniz berrak ve sakin. Güneş batışları görülmeye değer! Millipark'ta 8 plaj bulunuyor - bazıları kumsal ama çoğunlukla çakıl taşlı. Her plajda bir restoran var! Öğle vaktinden önce gitmek ve hafta sonlarını kaçırmak en iyi seçenek! Türkiye'deki favori yerim!

2023-10-26 Sevgi

Millipark çok güzel bir yer. Deniz ve plajlar harika. Ancak bazı arkadaşlar izinsiz fotoğraf çekip kendilerini sahipleniyorlar. Şezlong ücreti biraz pahalı, kendi sandalyenizi getirmeniz daha iyi olabilir.

2023-10-31 Kadir

Millipark harika bir yer. Deniz çok sakin ve temiz. Plajlar güzel. Restoranlar çok iyiydi. Sadece hafta sonları çok kalabalık olabiliyor, bu yüzden erken gitmek daha iyidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Emine

Millipark mükemmel bir yer. Manzaralar olağanüstü güzellikte, plajlar harika. Deniz kristal gibi temiz ve sakin. Güneş batışları görülmeye değer! Millipark içinde 8 plaj var - bazıları kumsal ama çoğunlukla çakıl taşlı. Her plajda bir restoran var! Çok yoğun oluyor, en iyisi öğleden önce gitmek ve hafta sonlarını kaçırmak! Türkiye'deki favori noktam!

2023-11-10 Mustafa

Millipark'ta harika bir zaman geçirdim! Manzaralar soluksuz, plajlar inanılmaz ve deniz çok temiz ve sakin. Güneş batışları muhteşem! Millipark içinde 8 plaj var - bazıları kumsal ama çoğunlukla çakıl taşlı. Her plajda bir restoran var! Öğle vaktinden önce gitmek ve hafta sonlarını kaçırmak en iyisi! Türkiye'deki favori yerim!

2023-11-15 Gül

Kesinlikle harika bir yer! Manzaralar nefes kesici, plajlar inanılmaz. Deniz kristal gibi temiz ve sakin. Güneş batışları muhteşem! Millipark'ta 8 plaj var - bazıları kumsal ama çoğunlukla çakıl taşlı. Her plajda bir restoran var! Öğle vaktinden önce gitmek ve hafta sonlarını kaçırmak en iyisi! Türkiye'deki favori yerim!

2023-11-20 Ali

Millipark mükemmel bir yer. Deniz çok güzel ve temiz. Plajlar harika. Restoranlar da çok lezzetli yemekler sunuyor. Hafta sonları yoğun oluyor, bu yüzden erken gitmek daha iyi olabilir. Kesinlikle ziyaret etmelisiniz!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Milli Park?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?