Boulder Istanbul yorumlar

Boulder Istanbul yakın 54, Nüzhet Efendi Sokağı, Rasimpaşa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region

  • Adres: Rasimpaşa, Nüzhet Efendi Sk. No:54, 34722 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.9937279, 29.0267624

Boulder Istanbul, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Boulder Istanbul yorumlar

Operated by knowledgeable instructors who gives great tips if needed & a great plus is the mats- they are soft and supportive. Routes are created diligently and new ones are added every week. Great coffee & snacks and a hangout place, too. Small but feels old skooll so i love it. Daha fazla

Very good local gym. As others say, not the biggest, but nice regardless. Routes are challenging but fun. Workers are very nice and help out. Colors can be a bit confusing but easy to catch on. Fair priced, and they even have tea/coffee. Daha fazla

Yaklaşık 1 sene önce tanıştığım bir sakatlık yaşadığım için uzak kaldığım güzel ortamım.. Herhangi bir spor dalında çok güzel toplulukların olduğunu gördüğüm ortam, mekan da yenilendi kahvesi de güzel.. Buraya olumsuz yorum yapmak için yorum yazarken başka konudan dolayı birine sinirli olmanız gerekir =)

2023-10-02 Jale

Eğitmenlerin bilgili olup, ihtiyaç olduğunda harika ipuçları verdiği ve bir artı olarak minderlerin yumuşak ve destekleyici olmasıyla işletilen. Rotalar özenle oluşturuluyor ve her hafta yeni rotalar ekleniyor. Harika kahve ve atıştırmalıklar ve bir takılma yeri. Küçük ama hala eski okul hissi verdiği için seviyorum.

2023-10-02 Burak

Çok iyi bir yerel spor salonu. Başkaları ne derse desin, en büyük olmasa da yine de güzel. Rotalar zorlu ama eğlenceli. Çalışanlar çok güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar. Renkler biraz kafa karıştırıcı olabilir ama kolayca anlaşılır. Uygun fiyatlı ve hatta çay / kahve bile var.

2023-10-02 Aslı

Yaklaşık 1 sene önce tanıştığım bir sakatlık yaşadığım için uzak kaldığım güzel ortamım.. Herhangi bir spor dalında çok güzel toplulukların olduğunu gördüğüm ortam, mekan da yenilendi kahvesi de güzel.. Buraya olumsuz yorum yapmak için yorum yazarken başka konudan dolayı birine sinirli olmanız gerekir =)

2023-10-22 Ahmet

Bilgili eğitmenler tarafından işletilen harika bir yer. İhtiyaç halinde harika ipuçları veriyorlar ve minderler yumuşak ve destekleyici. Rotalar titizlikle oluşturuluyor ve her hafta yenileri ekleniyor. Harika kahve ve atıştırmalıklar, bir de takılma yeri var. Küçük olsa da eski okul havası veriyor, bu yüzden seviyorum.

2023-10-22 Ayşe

Çok iyi bir yerel spor salonu. Başkalarının söylediği gibi en büyük olmasa da güzel bir yer. Rotalar zorlu ama eğlenceli. Çalışanlar çok nazik ve yardımcı oluyor. Renkler biraz kafa karıştırıcı olabilir, ama kolayca anlaşılır. Fiyatlar adil ve hatta çay / kahve bile var.

2023-10-22 Murat

Yaklaşık 1 yıl önce tanıştığım ve sakatlık yaşadığım için ara verdiğim harika bir yer. Herhangi bir spor dalında harika topluluklar olduğunu gördüm. Ortam yenilendi ve kahvaltı çok güzel. Buraya olumsuz yorum yapmak için sinirli olmanız gerekir.

2023-11-06 Fatma

Çok memnun kaldığım bir spor salonu. İşletilen uzman eğitmenler var. İhtiyaç olduğunda harika ipuçları veriyorlar ve matlar yumuşak ve destekleyici. Rotalar titizlikle oluşturuluyor ve her hafta yenileri ekleniyor. Harika kahve ve atıştırmalıklar ve bir takılma yeri var. Küçük ama hala eski okul havası verdiği için seviyorum.

2023-11-11 Emre

Çok iyi bir yerel spor salonu. Başkalarının söylediği gibi en büyük olmasa da yine de güzel bir yer. Rotalar zorlu ama eğlenceli. Çalışanlar çok nazik ve yardımcı oluyor. Renkler biraz kafa karıştırıcı olabilir, ama kolayca anlaşılır. Fiyatlar adil ve hatta çay / kahve bile var.

2023-11-21 Cem

Bilgili eğitmenler tarafından işletilen harika bir yer. İhtiyaç halinde harika ipuçları veriyorlar ve matlar yumuşak ve destekleyici. Rotalar titizlikle oluşturuluyor ve her hafta yenileri ekleniyor. Harika kahve ve atıştırmalıklar, bir de takılma yeri var. Küçük olsa da eski okul havası veriyor, bu yüzden seviyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Boulder Istanbul?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?