Mikla yorumlar

Mikla yakın Tepebaşı, Orhan Adli Apaydın Sokak, İstiklal, Asmalı Mescit, Asmalı Mescit Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34430

  • Adres: Asmalı Mescit, The Marmara Pera, Meşrutiyet Cd. No:15, 34430 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 293 56 56
  • Web sitesi: miklarestaurant.com
  • Enlem, Boylam: 41.0310369, 28.9741962

Mikla, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mikla yorumlar

Mikla delivers an exquisite experience that transcends just dining; it’s a celebration of traditional Turkish cuisine infused with modern flair. Opted for the seven-course tasting menu, each dish was a revelation, artfully paired with local … Daha fazla

2023-09-29 Ayşe

Mikla Restoran herkese tavsiye ederim. Manzara muhteşem. Personel çok ilgili ve yardımsever. Yemekler lezzetli ve sunumu şık. İlk izlenim ve atmosfer harikaydı. Kesinlikle tekrar gideceğim. Fiyat performans açısından da oldukça iyi bir seçenek.

2023-09-29 Murat

Mikla Restoran, çok güzel bir deneyim sunuyor. Menü biraz sınırlı gibi görünse de birbirinden lezzetli yemekler deneyebilirsiniz. Personel çok profesyonel ve ilgili. Manzarası da çok güzel. Tek sıkıntı rezervasyon yapmak biraz zor olabiliyor. Gitmeye değer bir restoran.

2023-09-29 Selin

Mikla Restoran'ı çok beğendim. Şık ve modern bir atmosferi var. İlk izlenim çok pozitif oldu. Personel çok güler yüzlü ve yardımsever. Yemekler lezzetli ve görsel olarak da çok şık sunuluyor. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum. Fiyat performans açısından da çok iyi.

2023-10-14 Ali

Mikla Restoran'da hoş bir deneyim yaşadım. Menü biraz sınırlı gibi görünse de yemekler çok lezzetliydi. Özellikle şarap eşleştirmesiyle birlikte sunulan yemekler özgün ve kaliteliydi. Personel ilgili ve yardımcı oldu. Tek sıkıntı rezervasyon yapmak biraz zor olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-19 Ayşenur

Mikla Restoran'ı çok beğendim. Manzarası muhteşem. Yemekler çok lezzetli ve sunumu da harikaydı. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Fiyat olarak biraz pahalı olsa da kaliteli bir deneyim sunuyor. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-24 Barış

Mikla Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Türk mutfağının modern yorumunu başarılı bir şekilde sunuyorlar. Yedi kursluk deneme menüsünü tercih ettim ve her bir yemek şahaneydi. Eşsiz lezzetler ve güzel sunumlar ile unutulmaz bir deneyim yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Emre

Mikla Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Şık dekorasyonu ve muhteşem manzarası ile kendinizi özel hissediyorsunuz. Personel çok ilgili ve yardımcı. Yemekler lezzetli ve görsel olarak da şık sunuluyor. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-08 Cem

Mikla Restoran'da harika bir akşam geçirdik. Menüde bulunan lezzetler tam anlamıyla bir Türk mutfağı şöleniydi. Hem geleneksel hem de modern yemekleri deneyimleme fırsatı bulduk. Personel ilgili ve profesyoneldi. Tek sıkıntı rezervasyon yapmak biraz zor olabiliyor.

2023-11-13 Berk

Mikla Restoran'ı tavsiye ederim. Manzarası muhteşem ve atmosferi çok hoş. İlk izlenim oldukça olumlu. Yemeklerin sunumu ve lezzeti de çok başarılı. Personel çok ilgili ve yardımcı oldu. Fiyat performans açısından da oldukça iyi bir seçenek.

2023-11-18 Mehmet

Mikla Restoran'ı çok beğendim. Şık ve modern bir tasarımı var. Yemekler lezzetli ve sunumu da güzel. Manzarası da harika. Personel ilgili ve profesyonel. Fiyat olarak biraz pahalı olsa da kaliteli bir deneyim sunuyor. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mikla?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?