Middle Earth Travel yorumlar

Middle Earth Travel yakın Kapadokya Balloons, Kuran Kursu Caddesi, Göreme, Göreme, Nevşehir Merkez, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50300

  • Adres: Avcılar Mahallesi, Gaferli, İsali, Kuran Kursu Caddesi No: 7, 50180 Merkez/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 533 134 43 46
  • Web sitesi: middleearthtravel.com
  • Enlem, Boylam: 38.6451286, 34.8285249

Middle Earth Travel, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Middle Earth Travel yorumlar

My wife and I had a wonderful mountain bike adventure around Cappidocia. Ismail is a fantastic guide and showed us some great trails to ride, gave us information about the area, and we had a tasty lunch at a local restaurant. An awesome day on the bike and one of the best guided tours we’ve ever done. Daha fazla

Cappadocia Singletrack MTB 7-day trip with Middle Earth Travel was an unforgettable experience for our 3-member cycling group. We were lead by a very professional guide Vedat in Cappadocia region full of friendly people and stunning beauty. … Daha fazla

We had a fantastic day mountain biking with our guide Ismail and the entire Middle Earth team. They truly cared about making our experience the best it could be. Ismail showed us some great trails throughout Cappadocia with history lessons, … Daha fazla

2023-09-30 Nazım

Eşim ve ben Cappidocia etrafında harika bir dağ bisikleti macerası yaşadık. İsmail harika bir rehberdi ve bize bazı harika parkurlar gösterdi, bölge hakkında bilgi verdi ve yerel bir restoranda lezzetli bir öğle yemeği yedik. Bisikletle muhteşem bir gün ve yaptığımız en iyi rehberli turlardan biri.

2023-09-30 Aylin

Middle Earth Travel ile unutulmaz bir deneyim olan Cappadocia Singletrack MTB 7 günlük gezisiyse 3 kişilik bisiklet grubumuz için unutulmaz bir deneyim oldu. Harika insanların ve muhteşem güzelliğin bulunduğu Cappadocia bölgesinde çok profesyonel bir rehber olan Vedat önderliğindeydik.

2023-09-30 Ferhat

Rehberimiz İsmail ve tüm Middle Earth ekibiyle harika bir gün geçirdik. Deneyimimizi en iyi hale getirmek için gerçekten önemsediler. İsmail bize Cappadocia genelinde harika parkurlar gösterdi ve tarih dersleri verdi.

2023-10-15 Nilüfer

Middle Earth Travel'da muhteşem bir dağ bisikleti günü geçirdik. Gerçekten en iyi deneyimi yaşamamızı önemsiyorlardı. İsmail bize Cappadocia'nın etrafında harika parkurlar gösterdi.

2023-10-22 Fatma

My wife and I had a wonderful mountain bike adventure around Cappidocia. Ismail is a fantastic guide and showed us some great trails to ride, gave us information about the area, and we had a tasty lunch at a local restaurant. An awesome day on the bike and one of the best guided tours we’ve ever done.

2023-10-27 Mehmet

Cappadocia Singletrack MTB 7-day trip with Middle Earth Travel was an unforgettable experience for our 3-member cycling group. We were lead by a very professional guide Vedat in Cappadocia region full of friendly people and stunning beauty.

2023-11-01 Ayşe

We had a fantastic day mountain biking with our guide Ismail and the entire Middle Earth team. They truly cared about making our experience the best it could be. Ismail showed us some great trails throughout Cappadocia with history lessons.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Middle Earth Travel?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?