Doç. Dr. Doğan Tuncalı yorumlar

Doç. Dr. Doğan Tuncalı yakın Bülten Cd., Barbaros Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Barbaros, Bülten Sk. 20/1, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.9065253, 32.8616811

Doç. Dr. Doğan Tuncalı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doç. Dr. Doğan Tuncalı yorumlar

Hoşdere oto serviste sigorta bölümünde çalışırken tanıştım kendisiyle doğan hocamızın arabasının araç bakım ve sigortalarını bizim iş yerinde yapılırdı .Bu sayede bende kendimi güvenilir ellere teslim ettim. İyiki yollarımız kesişti. Herkes … Daha fazla

2023-09-27 Ayşe

Harika bir deneyimdi. Doktor Tuncalı çok profesyonel ve güven verici bir yaklaşıma sahipti. Operasyondan sonraki iyileşme sürecim de sorunsuz geçti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-27 Mehmet

Ameliyat sonrası sonuçtan çok memnun kaldım. Doktor Tuncalı, ameliyat öncesinde detaylı bir şekilde açıklama yaptı ve benim isteklerimi dikkate aldı. İşinin ehli bir cerrah olduğunu hissettirdi.

2023-09-27 Nazlı

Doktor Tuncalı, çok ilgili ve yardımsever bir doktor. Ameliyatıma çok güven duydum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Operasyondan sonra da sürekli takibini yapması beni çok mutlu etti.

2023-10-12 Ali

Doktor Tuncalı'ya memnuniyetimden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Operasyon öncesinde ve sonrasında sürekli olarak iletişim halinde olduk ve her soruma açıklayıcı cevaplar verdi. Sonuçtan çok memnun kaldım.

2023-10-17 Emine

Doktor Tuncalı'nın işçiliği gerçekten çok başarılı. Operasyon sonucu aldığım sonuçtan çok memnun kaldım. Ekibinin de çok profesyonel olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Erol

Doktor Tuncalı, çok fazla bilgi alarak karar verdiğim bir ameliyattı. Kendisiyle görüşmelerimde bana çok sabırlı bir şekilde açıklamalar yaptı ve tüm sorularımı yanıtladı. Sağladığı güven sayesinde ameliyatıma gönül rahatlığıyla girdim.

2023-10-27 Gülay

Operasyon sonrasında beklentilerimin üstündeki sonuçla çok memnun kaldım. Doktor Tuncalı'nın titiz çalışmasını ve ilgi göstermesini takdir ediyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-11-01 Ahmet

Doktor Tuncalı, ilgili ve işinde uzman bir cerrah. Operasyon öncesi ve sonrası iletişimimiz çok düzgün ilerledi ve bana güven verdi. Sonuçtan da çok memnun kaldım.

2023-11-06 Ceyda

Doç. Dr. Doğan Tuncalı ile olan deneyimim çok olumlu geçti. Kendisi işini biliyor ve hasta memnuniyetine çok önem veriyor. Operasyon sonrasında da sürekli takibinde olması beni çok mutlu etti.

2023-11-11 Serdar

Doktor Tuncalı'nın estetik cerrahi konusunda ne kadar iyi olduğunu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine öğrendim ve randevu aldım. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi ve detaylı açıklamaları sayesinde kendisini tercih ettim. Kesinlikle doğru bir karar oldu.

2023-11-16 Gizem

Doktor Tuncalı gerçekten çok iyi bir cerrah. Operasyon sonucunda aldığım sonuçtan çok memnun kaldım. Güven veren tavrı sayesinde ameliyat sürecim çok rahat geçti. Tekrar teşekkür ederim.

2023-11-21 Hakan

Doktor Tuncalı işini çok iyi yapıyor. Operasyonum sonrasında memnuniyetimi belirtmek istedim. Kendisiyle olan iletişimimiz çok düzgün ilerledi ve her türlü soruma hızlı yanıtlar aldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doç. Dr. Doğan Tuncalı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?