Michael Kors yorumlar

Michael Kors yakın Istanbul Airport, Terminal Caddesi, İmrahor Mahallesi, Arnavutköy, Istanbul, Marmara Region, 34275

  • Adres: Tayakadın, İstanbul Havalimanı, Terminal Caddesi Dış Hatlar Terminali, 34283 Arnavutköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 465 43 27
  • Web sitesi: locations.michaelkors.com
  • Enlem, Boylam: 41.2767888, 28.7312002

Michael Kors, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Michael Kors yorumlar
2023-09-30 Ayşe

Michael Kors Bijuteri Mağazası, para karşılığında sunulan hizmetin kalitesi açısından oldukça iyi bir deneyim yaşattı. Ürünlerin kalitesi de beklentimin üzerindeydi. Genel olarak mağazadan çok memnun kaldım. Başta ambiyans ve dekor olmak üzere atmosfer oldukça hoştu. Personel de son derece yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-30 Mehmet

Bijuteri Mağazası'nın fiyat performans açısından oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Ancak bekleme süresi biraz uzun oldu ve rezervasyon yaptırmadan mağazaya gitmek tavsiye edilmiyor. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyim oldu.

2023-09-30 Fatma

Michael Kors Bijuteri Mağazası'nın hizmeti oldukça kaliteliydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da oldukça güzeldi. Ancak müşteri hizmetleri konusunda biraz daha ilgili olabilirlerdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-15 Ahmet

Bijuteri Mağazası'nda yaşadığım deneyim oldukça olumlu oldu. Mağazanın atmosferi çok şık ve hoştu. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Personel de oldukça yardımcıydı. Sadece beklemek zorunda kaldığım biraz uzun sürdü. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-20 Şeyma

Michael Kors Bijuteri Mağazası'ndaki deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyat performans açısından da oldukça iyiydi. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da çok güzeldi. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgiliydi. Tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-25 Ali

Bijuteri Mağazası'ndaki deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyat performans açısından da oldukça iyiydi. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da çok güzeldi. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgiliydi. Tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-30 Elif

Michael Kors Bijuteri Mağazası'ndaki hizmeti oldukça beğendim. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da oldukça uygun oldu. Mağazanın atmosferi de çok hoştu. Sadece biraz beklemek zorunda kaldım. Ancak genel olarak memnun ayrıldım.

2023-11-04 Murat

Bijuteri Mağazası'nın hizmeti oldukça kaliteliydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Ancak rezervasyon yaptırmadan gitmenizi önermem çünkü uzun bir süre beklemek zorunda kalıyorsunuz. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu da çok hoştu. Müşteri hizmetleri de ilgiliydi. Tavsiye ederim.

2023-11-09 Hatice

Michael Kors Bijuteri Mağazası'na yaptığım ziyaret oldukça memnun ediciydi. Mağazanın atmosferi çok hoş ve şık. Ürünler de oldukça kaliteli. Ancak rezervasyon yapılmadan gidilmemesi gerekiyor çünkü bekleme süresi biraz uzun olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-14 Cem

Bijuteri Mağazası'ndaki deneyimim oldukça olumlu oldu. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu çok güzeldi. Ürünler de beklentilerimi karşıladı. Ancak müşteri hizmetleri biraz daha ilgili olabilirdi. Fiyat performans açısından da oldukça iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-11-19 Seda

Michael Kors Bijuteri Mağazası'na yaptığım ziyaretten oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Mağazanın atmosferi çok hoştu. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgiliydi. Tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-24 Burak

Bijuteri Mağazası'nın hizmeti oldukça kaliteliydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Mağazanın atmosferi de çok güzeldi. Müşteri hizmetleri de ilgiliydi. Sadece bekleme süresi biraz uzun oldu. Genel olarak memnun ayrıldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Michael Kors?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?