METROPOL Ecza Deposu yorumlar

METROPOL Ecza Deposu yakın 82029 Sokak, Zeki Ayan Mahallesi, Toroslar, Mersin, Mediterranean Region, 33250

  • Adres: Zeki Ayan, 82029. Sk. No:29/B, 33220 Toroslar/Mersin, Türkiye
  • Telefon: +90 324 336 39 19
  • Enlem, Boylam: 36.8158402, 34.6086612

METROPOL Ecza Deposu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
METROPOL Ecza Deposu yorumlar
2023-09-23 Ayşe

METROPOL Ecza Deposu, sürekli olarak ilaç temini konusunda mükemmel bir hizmet sunuyor. Fiyatları oldukça uygun ve hızlı bir şekilde teslimat yapıyorlar. Her zaman güvenilir ve kaliteli ürünler sunmaları benim için önemli. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım ve her zaman memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Emre

METROPOL Ecza Deposu'nun beklemek ve rezervasyon yapmakla ilgili bir sorunu yok. Personel çok yardımcı ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. İşletme çok profesyonel bir izlenim yapıyor ve atmosfer rahatlatıcı. Ürünlerin kalitesi datısıyla yüksek bir standartta ve fiyatlar da oldukça makul. Genel olarak, METROPOL Ecza Deposu ile deneyimim çok iyi oldu.

2023-09-23 Fatma

Başlangıçta METROPOL Ecza Deposu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için biraz tereddüt ettim. Ama içeri girdiğimde hoş bir sürpriz yaşadım. İlaç deposunun kalitesi ve ürünlerin geniş çeşitliliği beni etkiledi. Personel çok sıcakkanlı ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça rekabetçiydi. Kesinlikle geri döneceğim ve başkalarına da tavsiye edeceğim.

2023-10-08 Cem

METROPOL Ecza Deposu'ndan kişisel deneyimlerim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar çok bilgili ve müşterilere yönelik kişisel ilgi gösteriyorlar. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, aldığım hizmetin kalitesi buna değer. Tavsiye ederim.

2023-10-13 Sevgi

METROPOL Ecza Deposu'nun müşteri hizmetleri ve personeli oldukça memnuniyet verici. Her zaman güleryüzlü ve yardımcı oluyorlar. Tesiste bulunan olanaklar ve hizmetler de oldukça iyiydi. Fiyatlar da rekabetçi. İyi bir alışveriş deneyimi yaşamış olduğum için mutluyum.

2023-10-18 Kemal

METROPOL Ecza Deposu'nun genel deneyimi oldukça memnuniyet vericiydi. İlaçların kalitesi oldukça yüksek ve personel çok profesyonel. Fiyatlar da oldukça makul. İşletmenin ambiyansı ve dekorasyonu da hoşuma gitti. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-23 Gül

METROPOL Ecza Deposu'nun hizmeti oldukça memnuniyet verici. Personel çok yardımcı ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. İşletmenin genel atmosferi de oldukça rahatlatıcı. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Tavsiye ederim.

2023-10-28 Murat

METROPOL Ecza Deposu'nun hizmeti oldukça memnuniyet verici. Personel oldukça yardımcı oluyor ve profesyonel bir izlenim yaratıyor. Tesiste bulunan olanaklar da oldukça iyiydi. Ürünlerin kalitesini de beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Hülya

METROPOL Ecza Deposu'na çok iyi bir ilk izlenim elde ettim. İşletmenin ambiyansı oldukça sıcak ve rahatlatıcı. Personel de çok yardımcı ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Ali

METROPOL Ecza Deposu'ndaki müşteri hizmetleri oldukça beğendim. Personel çok profesyonel ve yardımcı oluyor. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Merve

METROPOL Ecza Deposu'nda geçirdiğim süre boyunca çok memnun kaldım. Personel sıcakkanlı ve yardımseverdi. İşletmenin olanakları ve hizmetleri de oldukça iyiydi. Ürünlerin kalitesini de beğendim. Tavsiye ederim.

2023-11-17 Mustafa

METROPOL Ecza Deposu'nun hizmeti oldukça memnuniyet vericiydi. İşletmenin genel atmosferi çok profesyonel ve rahatlatıcı. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? METROPOL Ecza Deposu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?