Matematik Müzesi - Sincan Belediyesi yorumlar

Matematik Müzesi - Sincan Belediyesi yakın Gökhan Sokak, Akşemsettin Mahallesi, Sincan, Sincan, Ankara, Central Anatolia Region, 06934

  • Adres: İstasyon, Polatlı 1. Cd., 06934 Sincan Osb/Sincan/Ankara, Türkiye
  • Web sitesi: sincan.bel.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9728417, 32.5858976

Matematik Müzesi - Sincan Belediyesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Matematik Müzesi - Sincan Belediyesi yorumlar

Hayvanat bahçesine giderken yol üzerinde görüp uğradım, çocuklar için matematiği sevdirebilecek öğretici bir mekan. Randevulu gidiliyormuş ancak görevli hanımefendi sağolsun 5 dakikalığına misafir edebileceğini belirtti. Kendisine ve emeği geçenlere teşekkürler. Daha fazla

Randevu almadan giriş yapılamaması biraz garip kaçmış ama yoğunlukta olay kontrolden çıkıyor olabilir. Biz hafta sonu uğradık 3 tane görevli vardı. Gayet güzel ilgilendiler. Büyük olmasa da ilk okul düzeyindeki öğrenciler için ilginç bir … Daha fazla

Ziyaretimizden ve ilginizden memnun kaldığımızı bildiririm.Gezilmesi gereken eğitici bir müze gezisi oldu bizim için

2023-09-19 Mehmet

Hayvanat bahçesine giderken yol üzerinde görüp uğradım, çocuklar için matematiği sevdirebilecek öğretici bir mekan. Randevulu gidiliyormuş ancak görevli hanımefendi sağolsun 5 dakikalığına misafir edebileceğini belirtti. Kendisine ve emeği geçenlere teşekkürler.

2023-09-19 Fatma

Randevu almadan giriş yapılamaması biraz garip kaçmış ama yoğunlukta olay kontrolden çıkıyor olabilir. Biz hafta sonu uğradık 3 tane görevli vardı. Gayet güzel ilgilendiler. Büyük olmasa da ilk okul düzeyindeki öğrenciler için ilginç bir yerdi.

2023-09-19 Ayşe

Ziyaretimizden ve ilginizden memnun kaldığımızı bildiririm.Gezilmesi gereken eğitici bir müze gezisi oldu bizim için.

2023-10-04 İsmail

Yol üzerinde uğradığımız bu müze oldukça güzel bir deneyim yaşattı. Görevliler ilgilendi ve hoş bir gezi oldu. Çocukların matematikle tanışması için güzel bir yer.

2023-10-09 Ayhan

Çocuklarımla birlikte ziyaret ettiğimiz Matematik Müzesi oldukça eğlenceliydi. Çocuklara matematikle ilgili farklı konuları öğretiyorlar ve etkileşimli oyunlar sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Nur

Gezdiğimiz müze gerçekten de eğitici ve ilginç bir deneyim oldu. İçeride farklı matematiksel konuları ele alan interaktif sergiler vardı ve çocuklar oldukça keyif aldı. Personel de çok yardımcı oldu. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyoruz.

2023-10-19 Emre

Müze oldukça ilginç ve öğreticiydi. Çocuklara matematiği sevdirebilmek için güzel bir yer. Ancak randevu almadan gezilemiyor olması biraz sıkıntı olabilir.

2023-10-24 Selin

Matematik Müzesi, çocuklar için harika bir öğrenme deneyimi sunuyor. İçerisindeki interaktif sergiler ve oyunlar sayesinde matematik kavramlarını kolayca öğrenebiliyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Murat

Çocuklar için harika bir eğlence ve öğrenme mekanı. Matematik Müzesi'nde interaktif sergiler sayesinde matematikle ilgili farklı kavramları keşfedebilirler. Görevliler de oldukça ilgili ve yardımcı oluyorlar.

2023-11-03 Özlem

Matematik Müzesi, çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunuyor. İçerisindeki etkileşimli sergiler ve aktiviteler sayesinde matematik kavramlarını daha iyi anlamalarını sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Ali

Çocuklarımı matematikle ilgili birtakım konuları anlatmak ve öğretmek için bu müzeyi ziyaret ettik. İçerideki etkileşimli sergiler ve oyunlar gerçekten de öğreticiydi. Çocuklar da oldukça keyif aldı. Teşekkürler.

2023-11-13 Elif

Matematik Müzesi, çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunuyor. İçerisindeki interaktif sergiler ve oyunlar sayesinde matematik kavramlarını daha iyi anlayabiliyorlar. Personel de oldukça yardımcı oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Matematik Müzesi - Sincan Belediyesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?