METİN AKIN METAL yorumlar

METİN AKIN METAL yakın Alınteri Bulvarı, Ostim OSB Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06374

  • Adres: Alınteri Blv. NO:170, 06374 Ostim Osb/Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 318 02 00
  • Web sitesi: metinakinmetal.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9689135, 32.7388742

METİN AKIN METAL, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
METİN AKIN METAL yorumlar
2023-09-21 Ahmet

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'den genel olarak memnun kaldım. Ürünlerinin kalitesi oldukça iyi ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri de son derece yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Ayşe

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'ne ilk defa gittim ve çok etkilendim. Mağaza düzeni ve atmosferi çok hoştu. Ürün çeşitliliği de oldukça genişti. Ancak, biraz bekleme süresi vardı ve bu biraz can sıkıcıydı. Yine de, ürünleri kaliteli ve fiyatları da uygun olduğu için tavsiye ederim.

2023-09-21 Cem

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'nde alışveriş yaparken çok keyif aldım. Personel son derece yardımcı ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-10-06 Deniz

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'ne ilk defa gittim ve oldukça memnun kaldım. Personel son derece ilgili ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun olduğu için kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Fatma

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'ne gittiğimde personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları da makul. Mağazanın atmosferi ise sakin ve hoş. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-10-21 Gökhan

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'nden aldığım ürünlerden oldukça memnun kaldım. Müşteri hizmetleri de son derece yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi beklediğimden daha iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Handan

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'ne ilk kez gittim ve beklentilerimi karşıladı. Personel yardımcı ve ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Tek dezavantaj, biraz beklemem gerekmese de, yine de tavsiye ederim.

2023-10-31 İbrahim

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'ne bugüne kadar birkaç kez gittim ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar da uygun. Müşteri hizmetleri de yardımcı ve hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Jale

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'nden aldığım ürünlerden çok memnunum. Ürünlerin kalitesi beklediğimden daha iyiydi ve fiyatlar da uygun. personel yardımcı ve hoşgörülü. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-10 Kaan

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'ne alışveriş yapmaya gittim ve oldukça etkilendim. Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu çok hoştu. Personel de yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi ise beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-15 Leyla

METİN AKIN METAL Endüstriyel Ekipman Tedarikçisi'ne ilk kez gittim ve oldukça memnun kaldım. Personel yardımcı ve ilgiliydi. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar da makul. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? METİN AKIN METAL?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?