Mert Traktör yorumlar

Mert Traktör yakın Turhal-Amasya yolu, Aydınca, Amasya, Amasya, Black Sea Region

  • Adres: Amasya, 05000 Aydınca/Amasya Merkez/Amasya, Türkiye
  • Telefon: +90 535 073 72 51
  • Enlem, Boylam: 40.5703597, 36.1359119

Mert Traktör, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mert Traktör yorumlar
2023-09-27 Emre

Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan bir traktör satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Ürün kalitesi çok iyiydi ve fiyatına değer bir ürün olduğunu düşünüyorum. Personel de çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Bekleme süresi de oldukça makuldü. Genel olarak, Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan çok olumlu bir deneyim yaşadım. Tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.

2023-09-27 Ahmet

Mert Traktör Traktör Satıcısı'nda bir traktör satın aldım. Ürünün kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatı da makul seviyedeydi. Ancak müşteri hizmetleri biraz yavaş çalışıyordu ve beklemek zorunda kaldım. Personel genel olarak nazik ve yardımcıydı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Genel olarak, Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan memnun kaldım.

2023-10-12 Mehmet

Mert Traktör Traktör Satıcısı'nda geçen hafta bir traktör satın aldım. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Personel de çok yardımcı oldu ve nazikti. Tesisler temiz ve düzenliydi. Genel olarak, Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan çok memnun kaldım ve tavsiye ederim.

2023-10-17 Fatma

Mert Traktör Traktör Satıcısı'na gidip bir traktör satın aldım. Ürün kalitesi çok iyiydi ve fiyatı da makul seviyedeydi. Personel oldukça nazik ve yardımcı oldu. Ancak müşteri hizmetleri biraz yavaş çalışıyordu. Genel olarak, Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan memnun kaldım.

2023-10-22 Ali

Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan bir traktör satın aldım. Ürün kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatı makul seviyedeydi. Ancak beklemek zorunda kaldım çünkü müşteri hizmetleri biraz yavaş çalışıyordu. Personel oldukça nazikti ve yardımcı oldu. Genel olarak, Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan memnun kaldım.

2023-11-01 Serkan

Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan bir traktör satın aldım. Bekleme süresi oldukça uzun oldu ve müşteri hizmetleri biraz yavaş çalışıyordu. Ancak personel nazikti ve yardımcı oldu. Tesisler düzenli ve temizdi. Ürün kalitesi iyiydi. Genel olarak, Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan memnun kaldım.

2023-11-06 Mehmet

Mert Traktör Traktör Satıcısı'nda bir traktör satın aldım. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Personel oldukça yardımcı oldu ve nazikti. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün kalitesi iyiydi. Genel olarak, Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan çok memnun kaldım.

2023-11-11 Selin

Mert Traktör Traktör Satıcısı'na bir traktör satın aldım. Ürünün kalitesi çok iyiydi ve fiyatı da uygun seviyedeydi. Ancak beklemek zorunda kaldım çünkü müşteri hizmetleri biraz yavaş çalışıyordu. Personel oldukça nazikti ve yardımcı oldu. Genel olarak, Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan memnun kaldım.

2023-11-21 Ceyda

Mert Traktör Traktör Satıcısı'nda bir traktör satın aldım. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Personel oldukça yardımcı oldu ve nazikti. Tesisler de temiz ve düzenliydi. Ürün kalitesi iyiydi. Genel olarak, Mert Traktör Traktör Satıcısı'ndan çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mert Traktör?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?