Gezilanya Turizm Seyahat Acentesi yorumlar

Gezilanya Turizm Seyahat Acentesi yakın Başaran Eczanesi, 13/F, Yeni Aziziye Caddesi, Aziziye Mahallesi, Karatay, Konya, Central Anatolia Region, 42200

  • Adres: Aziziye Şahin İş Hanı Aziziye Caddesi 3 Kat2/201, 42030 Karatay/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 332 300 00 12
  • Web sitesi: gezilanya.com
  • Enlem, Boylam: 37.8733791, 32.5016912

Gezilanya Turizm Seyahat Acentesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gezilanya Turizm Seyahat Acentesi yorumlar

Öncelikle bu yorumu okuyan herkese selam. Bu yorum okuyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Gezilanya sayfasını uzun zamandır takip ediyorum.Güzel etkinlikleri, yapılan aktiviteleri bizzat yaşamak istedim.25-30 Ağustos Güney Ege turuna … Daha fazla

İlk defa Amasra Safranbolu turuna katıldık ve çok memnun kaldık. Ulaşım konforlu ve rahattı, klimadan hiç bi şekilde tasarruf edilmedi. Amasra çok güzel ve manzarasıyla büyüleyici bir yer. Denize sıfır kahvaltımız doyurucu ve lezzetliydi. … Daha fazla

25-30 Ağustos Güney Ege turuna katılmıştık. Dolu dolu bir program vardı plan dahilinde bütün etkinlikleri gerçekleştirdik. Güzel düşünülmüş, vaktin oldukça verimli kullandığı bir tur olmuş. Yüzme molalı tekne turları, jeep safari ve su … Daha fazla

2023-10-01 Deniz

Öncelikle bu yorumu okuyan herkese selam. Bu yorum okuyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Gezilanya sayfasını uzun zamandır takip ediyorum.Güzel etkinlikleri, yapılan aktiviteleri bizzat yaşamak istedim.25-30 Ağustos Güney Ege turuna … Daha fazla;

2023-10-01 Ayşe

İlk defa Amasra Safranbolu turuna katıldık ve çok memnun kaldık. Ulaşım konforlu ve rahattı, klimadan hiç bi şekilde tasarruf edilmedi. Amasra çok güzel ve manzarasıyla büyüleyici bir yer. Denize sıfır kahvaltımız doyurucu ve lezzetliydi. … Daha fazla;

2023-10-01 Mehmet

25-30 Ağustos Güney Ege turuna katılmıştık. Dolu dolu bir program vardı plan dahilinde bütün etkinlikleri gerçekleştirdik. Güzel düşünülmüş, vaktin oldukça verimli kullandığı bir tur olmuş. Yüzme molalı tekne turları, jeep safari ve su … Daha fazla

2023-10-21 Ayşe

Tur sırasında her şey planlandığı gibi ilerledi. Yüzme molaları ve tekne turları çok keyifliydi. Rehberlerin anlatımları da çok etkileyiciydi. Güzel bir deneyim oldu.

2023-10-21 Mehmet

Amasra Safranbolu turuna katıldım ve çok memnun kaldım. Ulaşım konforlu ve rahattı, klimalar da iyi çalışıyordu. Amasra harika bir yer ve doğası inanılmaz güzel. Kahvaltılar lezzetli ve doyurucuydu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Burcu

Güney Ege turuna katıldık ve çok keyifli bir tatil geçirdik. Program dolu dolu ve etkinlikler çok eğlenceliydi. Tekne turu, jeep safari ve su sporları ile bol bol eğlendik. Tur organizasyonu harikaydı, teşekkürler Gezilanya!

2023-11-05 Ahmet

Gezilanya'nın tur programlarını bizzat deneyimledim. Her şey güzel planlanmıştı ve vaktimizi çok verimli şekilde değerlendirdik. Rehberlerin bilgisi ve anlatımı çok iyiydi. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-10 Kübra

Amasra Safranbolu turuna katıldım ve çok memnun kaldım. Ulaşım rahat ve konforluydu. Amasra'nın manzarası büyüleyiciydi. Denize sıfır otelde kahvaltı yapmak da ayrı bir keyifti. Her şey için teşekkürler Gezilanya.

2023-11-15 Serdar

Güney Ege turuna katıldık ve çok eğlendik. Tur programı çok iyi planlanmıştı ve etkinliklere doyduk. Rehberlerin anlatımları da çok keyifliydi. Her şey için teşekkürler.

2023-11-20 Hatice

Gezilanya'nın tur organizasyonunu çok beğeniyorum. Güney Ege turuna katıldım ve harika bir tatil geçirdim. Program dolu dolu ve aktiviteler çok eğlenceliydi. Tavsiye ederim.

2023-11-25 Erdem

Amasra Safranbolu turuna katıldım ve çok memnun kaldım. Ulaşım rahat ve konforluydu. Amasra çok güzel bir yer ve kahvaltılar lezzetliydi. Gezilanya'ya teşekkürler.

2023-11-30 Emine

Güney Ege turuna katıldık ve çok keyifli bir tatil geçirdik. Etkinlikler çok eğlenceliydi ve program dolu doluydu. Tekne turu ve jeep safari çok güzeldi. Herkese tavsiye ederim.

2023-12-05 Can

Gezilanya'nın Güney Ege turuna katıldım ve çok memnun kaldım. Program çok iyi planlanmıştı ve her şey plana uygun ilerledi. Etkinlikler keyifliydi ve rehberlerin anlatımları da çok etkileyiciydi.

2023-12-10 Selin

Amasra Safranbolu turuna katıldık ve çok güzel bir tatil geçirdik. Ulaşım konforlu ve klimalar da iyi çalışıyordu. Amasra'nın doğası muhteşemdi. Her şey için teşekkürler Gezilanya.

2023-12-15 Ali

Güney Ege turuna katıldım ve çok keyifliydi. Plan çok iyi organize edilmişti ve etkinlikler çok eğlenceliydi. Rehberlerin bilgisi de çok iyiydi. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gezilanya Turizm Seyahat Acentesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?