Menteşe Devlet Hastanesi

Menteşe Devlet Hastanesi yakın Muğla Devlet Hastanesi, Akasya Sokak, Orhaniye Mahallesi, Muğla, Menteşe, Muğla, Aegean Region

  • Adres: Orhaniye, Haluk Özsoy Cd., 48000 Menteşe/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 213 10 25
  • Web sitesi: mentesedh.saglik.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 37.2134061, 28.3698022

Menteşe Devlet Hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Menteşe Devlet Hastanesi yorumlar

İdari işler müdürü Sibel Özdemi’in ilgisi, Başhekim yardımcısı Sare hanımın güer yüzlü tavrı, dahiliye Doktor hanımın isabetli yönlendirmesi ve hayatımın en rahat kan verişiydi ilgili hemşire hanım gerçekten işinin ustasıydı. Çok çok memnun kaldım.

Dermatoloji uzmanı Dr. Derya Yüksel Karadeniz'e ve pol.çalışanlarına nazik ilgileri için teşekkür ederim. Kent merkezinde bir hastane olması, olanakları kısıtlı olsa da çok önemli. Tüm personel canla başla işini yapıyor. Tüm sağlık çalışanlarına minnettarız.

!!!Çocuk/bebek kan alması için sıra çok yavaş ilerliyor. Çünkü bu işi iyi bilen, becerebilen birileri yok. Kan almadan çıkan çocukların her yeri delik deşik. Biz bunu görünce vazgeçtik kan vermekten. Denk geldiğimiz iki doktor da gayet … Daha fazla

2023-09-18 Sibel Özdemi

İdari işler müdürü Sibel Özdemi’in ilgisi, Başhekim yardımcısı Sare hanımın güler yüzlü tavrı, dahiliye Doktor hanımın isabetli yönlendirmesi ve hayatımın en rahat kan verişiydi ilgili hemşire hanım gerçekten işinin ustasıydı. Çok çok memnun kaldım.

2023-09-18 Sare

Başhekim yardımcısı Sare hanımın güler yüzlü tavrına teşekkür ederim.

2023-09-18 Derya Yüksel Karadeniz

Dermatoloji uzmanı Dr. Derya Yüksel Karadeniz'e ve pol.çalışanlarına nazik ilgileri için teşekkür ederim.

2023-10-03 Anonymous

Kent merkezinde bir hastane olması, olanakları kısıtlı olsa da çok önemli. Tüm personel canla başla işini yapıyor. Tüm sağlık çalışanlarına minnettarız.

2023-10-08 Anonymous

Çocuk/bebek kan alması için sıra çok yavaş ilerliyor. Çünkü bu işi iyi bilen, becerebilen birileri yok. Kan almadan çıkan çocukların her yeri delik deşik. Biz bunu görünce vazgeçtik kan vermekten. Denk geldiğimiz iki doktor da gayet iyi insanlardı ancak çocuk kan almada tam bir fiyasko yaşandı.

2023-10-13 Anonymous

Çocuk/bebek kan alırken karşılaştığımız sorunlar nedeniyle kan vermekten vazgeçtik. Kan alan kişinin beceriksizliği nedeniyle çocuğun kolu delik deşik oldu.

2023-10-18 Anonymous

Kan verirken çocuğun kolu delik deşik oldu. Çocuğun kan alınınca yere yıldızlar falan düştü şeklindeki çizimleri bile kanamış oldu.

2023-10-23 Anonymous

Kan alırken aldığımız sırayla yaklaşık 3 saat bekledik. Sırayla mı alınıyor kavramını biraz daha iyi anlamak gerekebilir.

2023-10-28 Anonymous

Kan vermek için geldik ama sıra çok yavaş ilerliyor. Tam 3 saat bekledik. Personel elinden geleni yapsa da işler biraz daha hızlı ilerleyebilir.

2023-11-02 Anonymous

Menteşe Devlet Hastanesi'ne gittiğimde doktorlar ve hemşireler çok yardımcı oldular. Kan vermek için planladığım süre boyunca rahat hissettim ve her şeyle ilgilenen hemşire gerçekten işinin ehliydi.

2023-11-07 Anonymous

Hastanedeki personel çok yardımcı oldu. Doktorlar, hemşireler ve idari personel hepsi işlerinde çok iyiydiler.

2023-11-12 Anonymous

Hastanede çalışan doktor ve hemşireler çok profesyonel ve yardımseverdi. Kan vermeyi düşünüyordum fakat çevremizdeki bazı çocukların zarar gördüğünü görünce vazgeçtik.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Menteşe Devlet Hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?