Turabdin Pizzeria yorumlar

Turabdin Pizzeria yakın Elbeğendi, Midyat, Mardin Province, Southeastern Anatolia Region

  • Adres: Elbeğendi, 47500 Midyat/Mardin, Türkiye
  • Telefon: +90 537 378 10 07
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 37.2830753, 41.4056822

Turabdin Pizzeria, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turabdin Pizzeria yorumlar

Pizzalari taş fırında yapılıyor. Gelir gelmez yemelisiniz çünkü bu pizzalar sıcak lezzetli oluyor. Daha önce defalarca kafro pizzaya gitmiş biri olarak aralarında lezzet olarak bir fark göremedim. Fiyatlar da oraya göre bir tık aşağıda. Ama masa sandalyeler esnaf lokantası tarzı olduğu için atmosferi beğenmedim. Daha fazla

Midyat'ta çok fazla pizzacı var yorumlara bakarak geldim ve pişman olmadım gayet lezzetli ve doyurucu pizzalar yandaki soslar da çok iyi, mekan biraz daha dekore edilebilir. Fiyat performans olarak da çok iyi Daha fazla

Net bir şekilde yediğim en lezzetli pizza.Doyuruculuk ve pizza lezzeti bakımdan daha iyisi yok.Kafro's Pizzeria'dan daha iyi pizza yapıyorlar ve daha samimi bir ortam var. Pizzarları fiyat olarak daha uygundur. Daha fazla

2023-09-20 Selin

Pizzaları taş fırında yapılan bir pizzacı. Sıcak ve lezzetli oluyorlar. Kafro Pizzaya göre lezzet olarak fark göremedim. Fiyatlar da uygun. Atmosferi beğenmedim.

2023-09-20 Derya

Midyat'ta birçok pizzacı varmış. Bu yorumlara güvenerek geldim ve pişman olmadım. Lezzetli ve doyurucu pizzaları var. Soslar da çok iyi. Mekan biraz daha dekore edilebilir. Fiyat performans olarak çok iyi.

2023-09-20 Murat

Net bir şekilde yediğim en lezzetli pizza. Doyuruculuk ve lezzet bakımından daha iyisi yok. Kafro Pizzacıdan daha iyi pizza yapıyorlar ve daha samimi bir ortamı var. Fiyatları da uygun.

2023-10-05 Ayşe

Pizzaları gerçekten çok lezzetli. Bir tık daha dekore edilebilirlerdi. Mekanın atmosferi biraz sıradan. Fiyat performans olarak da iyi.

2023-10-10 Ahmet

Pizzaları çok güzel. Lezzetli ve doyurucu. Sosları da çok lezzetli. Mekan biraz daha dekore edilebilir. Fiyat performans olarak da iyi.

2023-10-20 Mehmet

Gerçekten çok lezzetli pizzaları var. Doyurucular ve fiyatları da uygun. Mekanın atmosferi biraz sıradan.

2023-10-30 Ali

Lezzetli ve doyurucu pizzaları var. Sosları da çok lezzetli. Mekan biraz daha dekore edilebilir. Fiyat performans olarak da iyi.

2023-11-04 Fatma

Pizzaları taş fırında yapılıyor. Lezzetli ve sıcak oluyorlar. Kafro Pizzaya göre lezzet olarak fark göremedim. Fiyatları da uygun. Atmosferi beğenmedim.

2023-11-09 İsmail

Midyat'ta birçok pizzacı varmış. Bu yorumlara güvenerek gittim ve memnun kaldım. Lezzetli ve doyurucu pizzaları var. Soslar da çok iyi. Mekan biraz daha dekore edilebilir. Fiyat performans olarak çok iyi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turabdin Pizzeria?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?