Mengi Yapi yorumlar

Mengi Yapi yakın D400, Çamdibi, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48706

  • Adres: Çamdibi, Yeni Datça Yolu, 48700 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.8586736, 28.2622868

Mengi Yapi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mengi Yapi yorumlar
2023-09-26 Ayşe

Mengi Yapı şirketi ile olan deneyimimiz oldukça olumlu oldu. Fiyat/performans oranı oldukça iyiydi ve kaliteli bir hizmet aldık. Personel ve müşteri hizmetleri profesyonel ve yardımseverdi. Bina ve tesisler temiz ve düzenliydi. Genel deneyimimiz oldukça olumluydu. 5 yıldız veriyorum.

2023-09-26 Ahmet

Mengi Yapı şirketini kullanırken yaşadığım en büyük sorun beklemek zorunda kaldığım süre oldu. Rezervasyon yapmadan gitmek biraz zor oldu. Fakat personel ve müşteri hizmetleri oldukça yardımcı oldu. Hizmet kalitesi ve ürün kalitesi iyiydi. Tesisin dekorasyonu güzel ve atmosfer hoştu. Genel olarak, 4 yıldız veriyorum.

2023-09-26 Selin

Mengi Yapı şirketini kullanmaktan dolayı memnun kaldım. Fiyat performans açısından oldukça iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Personel ve müşteri hizmetleri ilgili ve yardımseverdi. Bekleme süresi makuldü. Ürün ve hizmet kalitesi iyiydi. Tesislerin dekorasyonu ve atmosferi hoştu. 5 yıldız veriyorum.

2023-10-16 Elif

Mengi Yapı şirketinden aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Fiyat performans oranı iyiydi. Personel ve müşteri hizmetleri oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Tesislerin dekorasyonu ve atmosferi hoştu. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti. Genel olarak 5 yıldız veriyorum.

2023-10-21 Emre

Mengi Yapı şirketini kullanırken yaşadığım başlıca sorun rezervasyon yapmadan gidememek oldu. Bekleme süresi biraz uzundu. Fakat personel ve müşteri hizmetleri oldukça yardımcı oldu. Tesislerin dekorasyonu düzenli ve temizdi. Fiyat performans açısından tatminkar bir deneyim oldu. 4 yıldız veriyorum.

2023-10-31 Gizem

Mengi Yapı şirketi önerilen bir şirket ve bana da önerildi. Fiyat performans oranı tatminkar bir şekildeydi. personel ve müşteri hizmetleri oldukça yardımcıydı. Bekleme süresi makuldu. Tesislerin dekorasyonu ve atmosferi hoştu. 4 yıldız veriyorum.

2023-11-05 Ali

Mengi Yapı şirketinden hizmet aldığım için memnunum. Fiyat performans oranı iyi. Personel ve müşteri hizmetleri ilgili ve yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti. Tesislerin dekorasyonu ve atmosferi güzeldi. Genel olarak olumlu bir deneyim oldu. 5 yıldız veriyorum.

2023-11-15 Yasemin

Mengi Yapı şirketiyle olan deneyimim olumlu oldu. Fiyat performans oranı iyiydi. Personel ve müşteri hizmetleri ilgili ve yardımcıydı. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti. Tesislerin dekorasyonu ve atmosferi hoştu. Genel olarak memnun kaldım. 4 yıldız veriyorum.

2023-11-20 Mehmet

Mengi Yapı şirketinden aldığım hizmetten memnun kaldım. Fiyat performans oranı iyiydi. Personel ve müşteri hizmetleri ilgiliydi. Bekleme süresi makuldi. Tesislerin dekorasyonu ve atmosferi güzeldi. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti. Genel olarak beş yıldız veriyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mengi Yapi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?