Motorport yorumlar

Motorport yakın Candan Tarhan Bulvarı, Türkmen Mahallesi, Kuşadası, Aydın, Aegean Region, 09400

  • Adres: Türkmen, SULTAN APARTMANI, Candan Tarhan Blv. No:106/a, 09400 Kuşadası/Aydın, Türkiye
  • Telefon: +90 256 614 68 00
  • Web sitesi: motorport.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.8618698, 27.2660408

Motorport, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Motorport yorumlar

Firmayı hiç tanımıyordum, İlanlardan buldum. Telefon üzerinden Feridun bey ile tanıştım,Motorsiklet konusunda çok tecrübeli olduğunu düşündüm. Yaklaşımı ve kibarlığı mükemmeldi. Güven verdi ve hesabına hiç çekinmeden paranın tamamını … Daha fazla

Uzun zamandir bekledigim motoruma sayelerinde kavustum. Kargo ile önden gönderdigim tur camını bile teslim öncesinde takmislardi. Dürüst satici ilkelerine verdikleri öneme ve ilgilerine tesekkur ederim.

Bu devirde motoru liste fiyatından satan nadir esnaflardan. Sadece bu bile 5 yıldızı hakeder. Sym motoruma vade farksız kredi kartı taksit de cabası. Sadece çok çok yoğunlar biraz anlayış bekliyorlar.

2023-09-26 Caner

Firmayı hiç tanımıyordum, İlanlardan buldum. Telefon üzerinden Feridun bey ile tanıştım,Motorsiklet konusunda çok tecrübeli olduğunu düşündüm. Yaklaşımı ve kibarlığı mükemmeldi. Güven verdi ve hesabına hiç çekinmeden paranın tamamını ödedim. Motorsiklet en düşükunci bile süperdi, temizdi ve sorunsuzdu. Kısacası güven dolu bir satın alma yaptım, gönül rahatlığıyla youtube web site de olsun diğer motosiklet ilan platformlarında olsun tercih edebilirsiniz. Teşekkür ederim Motorport Danışmanlık aksorumlu Feridun bey. Takas fikrini düşünenlere duyurulur yada pazarlığını düşünenlere ve risksiz alışveriş yapmak isteyenlere.Full tavsiye ederim Motorsiklet almama sağladığınız için teşekkür ederim.

2023-09-26 Furkan

Uzun zamandir bekledigim motoruma sayelerinde kavustum. Kargo ile önden gönderdigim tur camını bile teslim öncesinde takmislardi. Dürüst satici ilkelerine verdikleri öneme ve ilgilerine tesekkur ederim.

2023-09-26 Ahmet

Bu devirde motoru liste fiyatından satan nadir esnaflardan. Sadece bu bile 5 yıldızı hakeder. Sym motoruma vade farksız kredi kartı taksit de cabası. Sadece çok çok yoğunlar biraz anlayış bekliyorlar.

2023-10-11 Mehmet

Kiralama işlemleri hizli ve kolaydi. Motosikletler bakimli ve temizdi. Arac teslim alırken ve teslim ettiğimde hiçbir sorun yaşamadim. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-10-16 Yasin

Feridun Bey sayesinde touring seyahatimizde kullandık motorumuzu ,3hafta gibi bir sürede yüzlerce km yapmamiza rağmen tek bi sorun yaşamadık , sonrasında sohbet edip kendi işimden mi emekli oldum motora nasıl mı başladım sıkılmadan dinledi, teşekkürler.

2023-10-21 Cansu

İş konularında doldurulmuş formaliyet gereği herşeyi duzgun ele alan ve saglam sonuçlar elde eden bir firma. Müsteri ilişkileri üst seviye. Yalniz otel otoparkinda beklerken gereksiz stres yasatilmistir. Diger karayollarinda gayet rahat sürüş yaptik. Belki biraz daha özen gösterilmeliydi. Tesekkurler.

2023-10-26 Ebru

Motosiklet almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Feridun Bey çok iyi ilgileniyor. Gizlilik kurallarına da dikkat ediyor. Motorsikletler temiz ve bakimli. Fiyatlar da piyasaya göre uygun ve hatta aşagida. Ben çok memnun kaldım, satış son aoama kadar her türlü bilgiyi verdi.

2023-10-31 Çağrı

Kışın touringe çıkıcam diye ocak ayında 2019 Bmw r1250 RT siparişi verdim.5 ay bekledim geldi. Sahibinden 30-40 bin az verip biraz daha beklicektim.Ama Motorport ta aynı fiyat siparişim yaptım sürekli işin takibini yaptılar ve geldiginde teslimatta herseyi aradıgım gibi ve en önemlisi 300km hızla muayenehaneye gittim.ikinci motorumu burdan alıcam.

2023-11-05 Mehmet

Anlaşmalı kurum olarak seçtikleri finans şirketin kredi kampanyasıyla, vade farksız yada vade farkı ile aksiyon alıp seçeneğinize göre ödeme yapma fırsatı sunuyorlar. 6000tl nakit giriş yapiyor %30unu peşin yada %40ını peşin verip 2yil boyunca faizsiz 60tlı taksitlerle mal sahibi olmanız mümkün. Bu devirde bankaların en düşük bile verebildigi taksit oranlarına ve fişlerin büyüklüğüne bakınca bu fırsatın değerini ölçün. Bence değer. Emeğinize sağlık.

2023-11-10 Okan

Motorport Direktörü Feridun beye ilgisinden ve ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler. Yardımcı oldular tertemiz bir motor aldım slm Feridun bey. Yol üstünde karşılaşmak adetiniz olsun.

2023-11-15 Ali

Yurtici kaçak sigara sevkiyatı yaptığımda iznik polisi ağırlamıştı beni, sonra hemen motorport direkitirinden motor geldi. Arabam kurtarılmaktan ben kaybettim. Iznik merkezden yurtoğlu marine bu güzergah üzerinde yol aliyorum.

2023-11-20 Melis

Bence business ile uğraşıyorsanız temsilcisi olduğunuz yerde muhakkak bir motosikletiniz olmalı. 7000tl ile temiz iyi bir motosiklet sahibi oluyoruz. Daha pratik daha güvenilir ve rahat ulaşım saglıyor. Fiyatları da normalin çok altında.Tabi seçeneğiniz ve bütçeniz varsa benim için önemli bir artı roket gibi yapıyor bir insanı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Motorport?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?