Melis Ağda Salonu yorumlar

Melis Ağda Salonu yakın Vadi Sokağı, Ataevler, Ataevler Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16140

  • Adres: Ataevler Mh., Yılmaz Akkılıç Cad. Ata Çarşı, 16140 Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 541 426 74 59
  • Enlem, Boylam: 40.2238607, 28.9612648

Melis Ağda Salonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Melis Ağda Salonu yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Melis Ağda Salonu'na gittim ve hizmetten çok memnun kaldım. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yaptırmıştım, bu yüzden hemen alındım. Genel deneyimim harikaydı, personel çok yardımcı oldu ve profesyonelce çalıştı. Salon temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-28 Ahmet

Ağdalı epilasyon hizmeti almak için Melis Ağda Salonu'nu tercih ettim. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeydeydi. Salon oldukça temiz ve ferah bir atmosfere sahipti. Personel de profesyonel ve yardımcıydı. Hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyat performansı da iyiydi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-09-28 Fatma

Melis Ağda Salonu'ndan aldığım ağdalı epilasyon hizmetinden memnun kaldım. Bekleme süresi biraz uzun olsa da rezervasyon yaptırdığım için sıra beklemedim. Salon temiz ve düzenliydi, personel de güler yüzlü ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi iyi ve hizmetin değeri de ödediğim paranın karşılığını verdi. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-10-13 Mehmet

Melis Ağda Salonu'nda ağdalı epilasyon hizmeti aldım ve beklentilerimi karşıladı. Rezervasyon yaptırdığım için beklemek zorunda kalmadım. Salon temiz ve düzenliydi, personel de profesyonelce hizmet verdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyat performansı da tatmin ediciydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-18 Selin

Melis Ağda Salonu'ndan aldığım ağdalı epilasyon hizmeti beklediğimden daha iyi oldu. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yaptırdığım için hemen alındım. Salon temiz ve ferah bir atmosfere sahipti. Personel profesyonelce hizmet verdi ve ürünlerin kalitesi de iyiydi. Fiyatları da makul düzeyde. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Ayşen

Melis Ağda Salonu'nda ağdalı epilasyon hizmeti aldım ve beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yaptırdığım için beklemek zorunda kalmadım. Salonun dekoru güzeldi ve temiz bir ortamda hizmet aldım. Personel de yardımcı oldu ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Fiyat da uygun. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-28 Ahmet Mehmet

Melis Ağda Salonu'nda ağdalı epilasyon hizmeti aldım ve oldukça memnun kaldım. Rezervasyon yaptırmıştım, bu yüzden hemen alındım. Bekleme süresi kısaydı ve personel de gayet profesyonelce hizmet verdi. Salon temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatları da uygun ve hizmetin değeri iyiydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-02 Ayşegül

Melis Ağda Salonu'nda alınan ağdalı epilasyon hizmeti beklentilerimi karşıladı. Bekleme süresi kısaydı ve personel yardımcı oldu. Salon temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi iyi ve hizmetin değeri ödediğim paranın karşılığını verdi. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar giderim.

2023-11-07 Murat

Melis Ağda Salonu'ndan aldığım ağdalı epilasyon hizmeti oldukça memnun kaldım. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yaptırdığım için beklemek zorunda kalmadım. Salon temiz ve düzenliydi, personel de profesyonelce hizmet verdi. Ürünlerin kalitesi de iyiydi ve fiyat performansı da tatmin ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Handan

Melis Ağda Salonu'nda aldığım ağdalı epilasyon hizmetinden çok memnun kaldım. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yaptırmıştım. Salon temiz ve ferah bir atmosfere sahipti. Personel de profesyonelce hizmet verdi ve ürünlerin kalitesi iyi. Fiyat performansı da tatmin ediciydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim.

2023-11-17 Aylin

Melis Ağda Salonu'nda ağdalı epilasyon hizmeti aldım ve memnun kaldım. Rezervasyon yaptırdığım için beklemek zorunda kalmadım. Salon temiz ve düzenliydi, personel de yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi iyi ve hizmetin değeri ödediğim paranın karşılığını verdi. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-11-22 Ceyda

Melis Ağda Salonu'nda aldığım ağdalı epilasyon hizmetinden çok memnun kaldım. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yaptırmıştım. Salonun atmosferi çok güzeldi ve temiz bir ortamda hizmet aldım. Personel de yardımcı oldu ve ürünlerin kalitesi iyiydi. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Melis Ağda Salonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?