Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli yorumlar

Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli yakın Yukarı Öveçler Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06460

  • Adres: Yukarı Öveçler, 1289. Sk. No:2, 06460 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 472 09 68
  • Web sitesi: meb.k12.tr
  • Enlem, Boylam: 39.8938924, 32.8222595

Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli yorumlar

Kaldığım en iyi uygulama oteliydi. Öğretmen evlerinden de güzel. Temiz ve şıktı. Kahvaltı harikaydı. Banyo tuvalet pırıl pırıl. Yataklar mis gibiydi. Teşekkür ediyoruz.... … Daha fazla

Otel konumu itibariyle araçla ulaşıma uygun durumda bulunuyor. Otopark alanı rahat sorunsuzdu. Personel görevini eksiksiz yerine getirmeye gayret ediyor. Son derece çözüm … Daha fazla

2023-09-20 Melisa

İş için gittiğim Ankara'da sürekli kaldığımız otelde yer olmayınca en yakın yer diye ailemle bir gece kaldık. Yoldan geldiğimiz için gece 23.30 gibi otele giriş yaptık. Sabah kahvaltıya indik. 5 kişi olduğumuz için yuvarlak ve büyük bir masaya oturduk. Kahvaltı lezzetli ve çeşitliydi. Otel personeli güler yüzlü ve yardımseverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Ben ve ailem memnun kaldık ve tekrar tercih ederiz.

2023-09-20 Ayşe

Kaldığım en iyi uygulama oteliydi. Öğretmen evlerinden de güzel. Temiz ve şıktı. Kahvaltı harikaydı. Banyo tuvalet pırıl pırıl. Yataklar mis gibiydi. Teşekkür ediyoruz....

2023-09-20 Barış

Otel konumu itibariyle araçla ulaşıma uygun durumda bulunuyor. Otopark alanı rahat sorunsuzdu. Personel görevini eksiksiz yerine getirmeye gayret ediyor. Son derece çözüm odaklı çalışanlar var ve insan kendini memnun hissediyor. Böyle güzel bir otelde konaklamaktan dolayı mutlu ve memnun kalmış birisi olarak herkese tavsiye ederim.

2023-10-05 Emir

Oteldeki personel gerçekten çok güler yüzlü. Yardımseverler. Güven içinde kalabileceğiniz otel. Odalar oldukça temiz, düzenli ve modern. Ayrıca, kahvaltı da oldukça iyi. Konum olarak da uygun bir yerde bulunuyor.

2023-10-10 Yaren

Çok güzel bir otel. Odalar temiz ve ferah. Personel güler yüzlü ve yardımcı. Kahvaltı da çok güzeldi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-20 Elif

Çok rahat ve konforlu bir otel. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Odalar temiz ve düzenli. Kahvaltı çeşitleri fazla ve lezzetli. Tavsiye ederim.

2023-10-25 Mehmet

Otelin konumu çok iyi. Şehir merkezine yakın. Personel ilgili ve güler yüzlü. Temizlik ise oldukça iyi. Otel genel olarak rahat bir konaklama sunuyor.

2023-10-30 Selma

Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli Lise'yi ziyaret ettiğimde çok etkilendim. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Odalar temiz ve rahat. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Kerem

Otelde bir gece kaldım ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı ve kibardı. Odalar temiz ve rahattı. Kahvaltı da çeşitliydi. Her şey için teşekkürler.

2023-11-09 Ela

Otele geç saatte geldiğimiz için giriş işlemlerinde kısa süre de çıkmanın sevincini yaşadık. Personel son derece sıcak kanlı ve yardımseverdi. Odalar temiz ve düzenliydi. Kahvaltı da oldukça iyiydi. Genel olarak hoş bir konaklama geçirdik.

2023-11-14 Selin

Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli Lise, şehir merkezine yakın bir konumda bulunuyor. Personel sıcakkanlı ve güler yüzlü. Odalar çok temiz ve düzenli. Kahvaltı da lezzetli. Kendi arabamla geldiğim için otopark sorunu yaşamadım. İyi bir konaklama deneyimi yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?