MARMARA DEPOCULUK HİZMETLERİ A.Ş. yorumlar

MARMARA DEPOCULUK HİZMETLERİ A.Ş. yakın D110, Kamaradere Mahallesi, Sultanköy Mahallesi, Marmaraereğlisi, Tekirdağ, Marmara Region

  • Adres: SULTANKÖY MAHALLESİ MALTEPE SOKAK NO:66, 59750 MARMARAEREĞLİSİ/Tekirdağ, Türkiye
  • Telefon: +90 282 633 65 00
  • Web sitesi: mdh.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.997971, 27.967997

MARMARA DEPOCULUK HİZMETLERİ A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MARMARA DEPOCULUK HİZMETLERİ A.Ş. yorumlar

Opet firmasına ait Akaryakıt depolama ve dağıtım tesisi.

İş güvenliği konusunda çok hassas bir işletme

Trakya bölgesinin akaryakıt ihtiyacını sağlayan tesis

2023-09-27 Ayşe

İşletmenin genel deneyimi oldukça iyiydi. Hizmet kalitesi oldukça iyiydi ve personel çok dostane ve yardımcıydı. Ayrıca tesisler temiz ve düzenliydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-27 Mehmet

Tesisin hizmet kalitesi oldukça yüksek. Ürünlerin kalitesi her zaman çok iyiydi ve hizmetlerinin güvenliğe verdiği önem de takdir edilmeli. Personeller güler yüzlü ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-27 Zeynep

Marmara Depoculuk Hizmetleri, Trakya bölgesindeki akaryakıt ihtiyacını sağlayan çok önemli bir tesis. Hizmet kalitesi her zaman yüksek ve personel çok profesyonel. Tesislere her zaman temiz ve düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Mustafa

İşletme genel olarak güven veriyor. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve personel sürekli güvenlik önlemleri alıyor. Tesis oldukça temiz ve düzenli. Sadece hizmet biraz yavaştı. Yine de memnun kaldım.

2023-10-17 Fatma

Marmara Depoculuk Hizmetleri'nin tesisi oldukça etkileyici. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve tesisin atmosferi harikaydı. Personel çok profesyonel ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-22 Ahmet

Tesis oldukça temiz ve düzenliydi. Personeller çok cana yakın ve yardımseverdi. Ancak hizmet biraz yavaştı ve rezervasyon yapmadan gelmek biraz zaman alabiliyor. Ama genel olarak memnun kaldım.

2023-10-27 Emine

Depolama tesisi genel olarak hoş bir atmosfere sahip. Tesisin dekorasyonu çok güzel ve personeller çok yardımsever. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-01 Kadir

Marmara Depoculuk Hizmetleri'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Tesisler oldukça temiz ve düzenliydi. Personeller güler yüzlü ve hizmetleri kaliteliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Selin

Tesis oldukça etkileyiciydi ve personeller çok profesyonel. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve tesisin atmosferi harikaydı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-16 Cansu

İşletmenin genel deneyimi iyiydi. Personeller çok yardımsever ve tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de iyiydi. Ancak bekleme süresi biraz uzun oldu. Yine de memnun kaldım.

2023-11-21 İbrahim

Marmara Depoculuk Hizmetleri'nin hizmetinden oldukça memnun kaldım. Tesisler temiz ve düzenliydi ve personeller çok profesyonel. Hizmetleri için değerli.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MARMARA DEPOCULUK HİZMETLERİ A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?