Male Masseur Istanbul Massage yorumlar

Male Masseur Istanbul Massage yakın Seher Yıldız Sokak, Etiler Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34337

  • Adres: Etiler, Seheryıldızı Sk No:36, 34337 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 542 172 24 87
  • Web sitesi: malemasseuristanbul.weebly.com
  • Enlem, Boylam: 41.0852099, 29.033935

Male Masseur Istanbul Massage, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Male Masseur Istanbul Massage yorumlar

THE. BEST MASSAGE I HAVE EVER HAD IN MY LIFE!! He is so very careful to work all muscles and concentrate on where you need it most. He does NOT watch the clock! Do yourselves a great favor and make sure to set an appointment with him every time you are in Istanbul!

I came across him by chance while looking for a masseur. I'm someone who gets a lot of massage and this would definitely be in my top five experiences. He is friendly and kind. I felt relaxation in all my muscles in the whole body massage. He is someone who attaches great importance to customer satisfaction.

He offers a fantastic massage experience and the relaxation that follows makes you happy. I always get a massage session from him when I visit Istanbul, an absolutely reliable and caring masseur. It was also very good for me that he came to the hotel where I was staying and offered his service.

2023-09-29 Aysel

Hayatımda hiç bu kadar güzel bir masaj deneyimi yaşamadım!! Tüm kaslara özenle çalışması ve en çok ihtiyacınız olan yere odaklanması gerçekten harika. Saati asla kontrol etmez! Kendinize büyük bir iyilik yapın ve her İstanbul'da olduğunuzda onunla randevu ayarlamaya çalışın!

2023-09-29 Burak

Bir masajcı ararken tesadüfen onunla karşılaştım. Birçok masaj aldığım biri olarak kesinlikle en iyi beş deneyimim arasında olurdu. Dost ve nazik biri. Tüm vücut masajında tüm kaslarımın gevşediğini hissettim. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren biri.

2023-09-29 Selma

Muhteşem bir masaj deneyimi sunuyor ve sonrasındaki rahatlama sizi mutlu ediyor. İstanbul'a her gittiğimde mutlaka ondan masaj alırım, kesinlikle güvenilir ve ilgili bir masör. Ayrıca benim için çok iyi oldu, kalıyorduğum otelde beni ziyaret edip hizmetini sundu.

2023-10-14 Emre

Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Randevu zamanınıza ve zevklerinize göre ayar yapıyor. Fiyatı da oldukça uygundu!

2023-10-19 Aylin

Çok başarılı bir masördü. Tüm vücuda uyguladığı masaj teknikleri gerçekten etkiliydi. Rahatlama hissi muhteşemdi. Herkesin denemesini tavsiye ederim.

2023-10-24 Cem

İlgili ve güzel bir masaj deneyimi yaşamak isteyen herkese tavsiye ederim. Beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-29 Esin

Kaliteli bir hizmet aldım. Masaj sonrası vücudumda hafiflik hissettim. Kendisine teşekkür ederim. Kesinlikle doğru bir tercih olur.

2023-11-13 Berkay

Çok hoş bir masaj deneyimi yaşadım. Masaj sonrası kendimi dinlenmiş hissettim. Kendisine teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Male Masseur Istanbul Massage?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?