Mangalcı Et Lokantası yorumlar

Mangalcı Et Lokantası yakın Yunus Emre Bulvarı, Fevzi Çakmak Mah., Fevzi Çakmak Mahallesi, Elazığ, Elazığ, Eastern Anatolia Region, 23200

  • Adres: Üniversite, Sarmaşık Sk., 23200 Elâzığ Merkez/Elazığ, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.680066, 39.2078044

Mangalcı Et Lokantası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Mangalcı Et Lokantası yorumlar
2023-09-21 Ahmet

Harika bir deneyimdi. Et yemekleri çok lezzetliydi. Çalışanlar çok kibar ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-09-21 Elif

Mangalcı Et Lokantası'na ilk defa gittim ve çok etkilendim. İlk izlenimim çok olumluydu. Restoranın atmosferi çok rahattı ve şık bir dekorasyona sahipti. Et yemekleri mükemmeldi ve fiyat performans açısından da çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Mehmet

Mangalcı Et Lokantası'nda yediğim et yemekleri çok güzeldi. Hem lezzetli hem de doyurucuydular. Fiyatlar da oldukça makuldu. Ancak rezervasyon yapmadan gitmek yanlış bir tercih olabilir, çünkü genellikle yoğun oluyor. Personel de çok ilgili ve yardımseverdi. Tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-06 Ayşe

Mangalcı Et Lokantası ilk izlenimimde beni etkiledi. Restoranın dekorasyonu çok şık ve moderndi. Et yemekleri lezzetliydi ve porsiyonlar büyüktü. Fiyatlar da uygundu. Ancak servis biraz yavaştı ve beklemek zorunda kaldık. Bunun dışında genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-11 Emin

Mangalcı Et Lokantası'nda güzel bir akşam geçirdim. Atmosfer samimi ve sıcaktı. Et yemekleri çok lezzetliydi ve porsiyonları da oldukça büyüktü. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değerdi. Personel çok ilgili ve hızlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Fatma

Mangalcı Et Lokantası'ndaki et yemekleri gerçekten harika. Lezzetli ve taze malzemeler kullanıyorlar. Fiyatlar da uygun. Ancak restoran biraz kalabalıktı ve beklememiz gerekti. Yine de genel olarak memnun kaldım.

2023-10-21 Hasan

Mangalcı Et Lokantası'na ailemle birlikte gittim ve harika bir deneyim yaşadık. Et yemekleri çok lezzetliydi ve porsiyonlar da büyüktü. Fiyatlar da makuldi. Personel çok kibar ve yardımseverdi. Restoranın atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyoruz.

2023-10-26 Ayhan

Mangalcı Et Lokantası'nda yediğim et yemekleri çok lezzetliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli hizmet aldığımız için değerdi. Personel çok ilgili ve yardımcıydı. Ancak restoran biraz kalabalıktı ve beklememiz gerekti. Yine de genel olarak memnun kaldık.

2023-10-31 Şeyma

Mangalcı Et Lokantası'na arkadaşlarım ile gittim ve çok memnun kaldım. Et yemekleri harikaydı ve porsiyonları da büyüktü. Fiyatlar uygun. Personel çok kibar ve ilgiliydi. Restoranın atmosferi de çok güzeldi. Tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-05 Serkan

Mangalcı Et Lokantası'nda yediğim et yemekleri çok lezzetliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli hizmet aldığımız için değerdi. Personel çok ilgili ve yardımcıydı. Ancak rezervasyon yapmamızı öneririm, çünkü genellikle yoğun oluyor.

2023-11-10 Gülsen

Mangalcı Et Lokantası'na ilk defa gittim ve çok memnun kaldım. Restoranın atmosferi çok hoştu ve dekorasyonu çok güzel yapılmıştı. Et yemekleri de çok lezzetliydi ve porsiyonları da büyüktü. Fiyatlar da uygundu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Tekrar gitmek istiyorum.

2023-11-15 Hakan

Mangalcı Et Lokantası'nda yediğim et yemekleri çok lezzetliydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli hizmet aldığımız için değerdi. Personel çok ilgili ve yardımcıydı. Restoranın atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Mangalcı Et Lokantası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?