Zeyn Bijuteri yorumlar

Zeyn Bijuteri yakın Uzunçarşı Caddesi;Mercan Caddesi, Süleymaniye Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34116

  • Adres: Tahtakale Süleymaniye Mahallesi Uzun Çarşı Caddesi Mustafa Yiğit Han, No:171/33, 34116 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 522 27 10
  • Web sitesi: zeynbijuteri.com
  • Enlem, Boylam: 41.0164512, 28.9676835

Zeyn Bijuteri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Zeyn Bijuteri yorumlar

???????? …

2023-09-22 Ayşe

Mağazaya girdiğimde biraz kalabalık olduğunu fark ettim. Hafif bir karmaşa vardı. Ancak personel çok yardımcı oldu ve hemen bana yardımcı oldu. Ürünler kaliteli görünüyordu ve fiyatları uygundu. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-09-22 Mehmet

Zeyn Bijuteri Taklit Mücevher Mağazası'na ilk defa gittim ve çok etkilendim. Mağaza çok şık bir şekilde dekore edilmişti ve havası oldukça rahattı. Ürünlerin kalitesi göze çarpıyordu ve personel de oldukça yardımcı oldu. Fiyatlar da gayet makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-22 Fatma

Mağazaya girdiğimde atmosfer çok hoşuma gitti. Dekorasyon çok şık ve moderndi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Personel de oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Sadece biraz beklemek zorunda kaldım çünkü mağaza oldukça kalabalıktı. Ama genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-12 Zeynep

Mağaza oldukça hoş bir atmosfere sahipti. Dekorasyon şık ve moderndi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makuldü. Personel de oldukça yardımcı oldu. Bekleme süresi biraz uzundu, bu bir dezavantajdı. Genel olarak, memnun kaldım.

2023-10-22 Esra

Mağazaya girdiğimde çok hoş bir atmosferle karşılandım. Dekorasyon gerçekten güzel ve moderndi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve fiyatları da uygundu. Personel de oldukça yardımcı oldu ve beklemek zorunda kalmadım. Genel olarak, çok memnun kaldım ve tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-27 Gökhan

Zeyn Bijuteri Taklit Mücevher Mağazası'ndan oldukça memnun kaldım. Mağaza temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi gayet iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Personel de oldukça yardımcı oldu ve beklemek zorunda kalmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Serpil

Zeyn Bijuteri Taklit Mücevher Mağazası'na ilk defa gittim ve oldukça memnun kaldım. Mağaza çok şık dekore edilmişti ve atmosferi çok hoştu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygundu. Personel de ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-11 Rabia

Zeyn Bijuteri Taklit Mücevher Mağazası'ndan oldukça memnun kaldım. Mağaza atmosferi çok hoş ve sıcaktı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da uygun duzeydeydi. Personel de ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Cem

Mağaza oldukça şık bir şekilde dekore edilmişti ve atmosferi çok hoştu. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Personel de oldukça yardımcı oldu ve beklemek zorunda kalmadım. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Zeyn Bijuteri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?