Lipetgaz - Kocamanlar Odun Kömür yorumlar

Lipetgaz - Kocamanlar Odun Kömür yakın Ortaköy, Aksaray, Central Anatolia Region

  • Adres: Yeni, İhsan Özmen Blv., 68400 Ortaköy/Aksaray, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.7403001, 34.0441352

Lipetgaz - Kocamanlar Odun Kömür, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Lipetgaz - Kocamanlar Odun Kömür yorumlar
2023-09-23 Ali

Bu benzin istasyonunda birkaç kez yakıt aldım ve her seferinde hızlı ve etkili hizmet aldım. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımsever. Odun kömürü ve diğer ürünler de kaliteli ve uygun fiyatlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Ayşe

Kocamanlar Odun Kömür Benzin İstasyonu'nu birkaç hafta önce keşfettim ve hemen favorim oldu. Kendi arabamı doldururken personel çok yardımcı oldu ve hizmet çok hızlıydı. İçerideki marketten ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Temiz ve düzenli bir yer. Müşteri hizmetleri harika.

2023-09-23 Mehmet

Kocamanlar Odun Kömür Benzin İstasyonu, yakıt ihtiyaçlarımı karşılamak için sık sık uğradığım bir yer. Personel her zaman samimi ve yardımseverdir. Fiyatlar makul ve kalite iyidir. Yer temiz ve düzenlidir. Tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-08 Fatma

Bu benzin istasyonunda kömür ve benzin alışverişi yapıyorum ve her seferinde memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve hizmetleri hızlı. Temiz tuvaletler ve dinlenebileceğiniz bir alan da mevcut. Genel deneyimim harikaydı.

2023-10-13 Ahmet

Kocamanlar Odun Kömür Benzin İstasyonu, ihtiyacım olan her şeyi bulmak için uğradığım bir yer. Personel her seferinde yardımcı oluyor ve hizmet hızlı. Benzin kalitesi ve fiyatı da iyidir. Yer temiz ve düzenlidir. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-18 Gülay

Bu benzin istasyonuna her zaman güvenirim. Personel çok dostça ve yardımcı olur. Fiyatlar adil ve kalite iyidir. Yakıt ve diğer ürünlerin yanı sıra temiz tuvaletler ve dinlenebileceğiniz bir alan da mevcut. Memnuniyetle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-23 Osman

Kocamanlar Odun Kömür Benzin İstasyonu'nun hizmetinden çok memnunum. Personel her zaman sıcak ve yardımcı oluyor. Yakıt kalitesi çok iyi ve fiyat da makul. Temiz bir yer ve güzel bir atmosfer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Ayhan

Bu benzin istasyonuna sık sık uğruyorum ve her seferinde mükemmel hizmet alıyorum. Personel her zaman yardımcı olur ve hizmetler hızlıdır. Odun kömürü ve diğer ürünlerin kalitesi de iyidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Seda

Kocamanlar Odun Kömür Benzin İstasyonu, yakıt almak için uğradığım bir yer. Personel her zaman yardımcı oluyor ve hizmet hızlıdır. İçeride bir market de bulunuyor ve temiz tuvaletler mevcut. Yer temiz ve düzenlidir. Memnun kaldım.

2023-11-07 Ercan

Bu benzin istasyonunda birkaç kez yakıt aldım ve her seferinde memnun kaldım. Personel her zaman yardımcı olur ve hizmetler hızlıdır. Temiz tuvaletler ve park yeri mevcut. Benzin kalitesi ve fiyatı da iyidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Nil

Kocamanlar Odun Kömür Benzin İstasyonu, yakıt ihtiyaçlarımı karşılamak için gittiğim bir yer. Personel her zaman samimi ve yardımcı oluyor. Fiyatlar uygun ve kalite iyidir. Temiz tuvaletler ve dinlenme alanı da mevcut. Genel deneyimim olumlu.

2023-11-17 Ebru

Bu benzin istasyonunda kömür ve benzin alışverişi yapıyorum ve her seferinde memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımcı olurlar. Temiz tuvaletler ve dinlenebileceğiniz bir alan da mevcut. Genel deneyimime olumlu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Lipetgaz - Kocamanlar Odun Kömür?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?