Legalixa Turkish Citizenship Law Firm Lawyers yorumlar

Legalixa Turkish Citizenship Law Firm Lawyers yakın G-37. Sokak, Yeniyol, İçerenköy Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34752

  • Adres: İçerenköy, Üsküdar-İçerenköy Yolu Cd. No:21/6, 34752 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 332 02 02
  • Web sitesi: legalixa.com
  • Enlem, Boylam: 40.973185, 29.105728

Legalixa Turkish Citizenship Law Firm Lawyers, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Legalixa Turkish Citizenship Law Firm Lawyers yorumlar

After asking around and reading reviews I found this law firm I called Mr Dogukan Gonder and he gladly took my questions over the phone and explained my situation shedding light on my case. He then emailed me a list of explanation and to do … Daha fazla

Great law firm, great team and super friendly personnel. Super service with trustworthy people. Thanks Daha fazla

I'm in contact with Legalixa law firm for my citizenship program. I fully satisfied with their service and behaviour. It is my good chance that I found Legalixa law firm. All people speak very well English and they started helping me … Daha fazla

2023-09-20 Mehmet

Legalixa hukuk firmasının göçmenlik avukatları çok profesyonel ve yardımseverler. Benim durumu açıkladığım zaman bana çok açıklayıcı bir şekilde bilgi verip gerekenleri yapmam konusunda yönlendirdiler.

2023-09-20 Ayşe

Legalixa Türk vatandaşlığı başvurusu için iletişime geçtiğim bir hukuk firması. Çok memnunum çünkü insanlara güvenilir bir hizmet sunuyorlar. İyi ki Legalixa ile tanıştım.

2023-09-20 Murat

Bu hukuk firması ile Türk vatandaşlığı başvurusu konusunda iletişim halindeyim. Hizmetleri ve davranışlarından tamamen memnunum. Legalixa avukatlarının bana yardımcı olmaya başladığını görmek benim için büyük bir şans.

2023-10-05 Elif

Legalixa avukatları ile Türk vatandaşlığı programı için iletişime geçtim. Hizmetlerinden ve davranışlarından tamamen memnunum. İyi ki Legalixa hukuk firmasını buldum. Herkes çok iyi İngilizce konuşuyor ve bana yardımcı olmaya başladılar.

2023-10-10 Ahmet

Legalixa Türk vatandaşlığı için çağırı yaptığı bir hukuk firmasıydı. Çalışanları çok profesyonel ve yardımseverlerdi. Bana gereksiz zaman kaybetmeden hemen yardımcı oldular ve beni aydınlattılar.

2023-10-15 Ceren

Legalixa hukuk firması Türk vatandaşlığı hakkında çalışanların çok profesyonel ve yardımsever olduğu harika bir firma. Güvenilir insanlarla süper bir hizmet. Teşekkürler

2023-10-20 Ali

Göçmenlik hukukundaki deneyimlerime dayanarak Legalixa hukuk firması mükemmel bir firmadır. Çok profesyonel bir ekip ve süper dostane personel. Güvenilir insanlarla süper bir hizmet. Teşekkürler

2023-10-30 Hakan

Legalixa hukuk firması Türk vatandaşlığı başvurusu için iletişime geçtiğim bir hukuk firması. Çok memnunum çünkü insanlara güvenilir bir hizmet sunuyorlar. İyi ki Legalixa ile tanıştım.

2023-11-09 Mert

Bu hukuk firmasının hizmetlerinden ve davranışlarından tamamen memnunum. Legalixa avukatlarının bana yol gösteriyor olmaları benim için büyük önem taşıyor.

2023-11-14 Ece

Legalixa avukatları ile Türk vatandaşlığı hakkında iletişime geçtim. Hizmetlerinden ve davranışlarından tamamen memnunum. İyi ki Legalixa hukuk firmasını buldum. Herkes çok iyi İngilizce konuşuyor ve bana yardımcı olmaya başladılar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Legalixa Turkish Citizenship Law Firm Lawyers?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?