Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yakın 4. Düz Sokak, Sakarya, Sakarya Mahallesi, Osmangazi, Bursa, Marmara Region, 16040

  • Enlem, Boylam: 40.1912895, 29.0676814

Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yorumlar

The address of experience …

2023-09-18 Murat

Personel çok ilgili, hızlı şekilde yardımcı oluyorlar. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Ayşe

Kurumsal bir firma olmasının getirdiği güven duygusuyla alışveriş yapmaktan mutluyum. Ürün yelpazeleri ve kaliteli hizmetleri ile dikkat çekiyorlar. Kesinlikle memnun kalacağınız bir alışveriş deneyimi yaşayacaksınız.

2023-09-18 Ahmet

Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Mağazası her türlü elektrik malzemelerini bulabileceğiniz bir mağaza. Personeli oldukça yardımcı ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Her zaman tercih edeceğim bir mağaza.

2023-10-03 Gülay

Mağazadaki personeller biraz ilgisiz. Sanki müşterileri rahatsız ediyormuşuz gibi davranıyorlar. Ürün çeşidi oldukça fazla ama kalite konusunda tereddütlerim var.

2023-10-08 Mehmet

Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Mağazası'na ilk gidişimde oldukça etkilendim. Mağaza içindeki atmosfer sıcak ve samimi. Ürün çeşitliliği de çok iyi. Personel ilgili ve yardımcı. Kesinlikle beklentilerinizi karşılayacak bir mağaza.

2023-10-13 Derya

Daha önce başka bir marka ürün almıştım ve çok çabuk arıza yapmıştı. Bu sefer Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Mağazası'ndan alışveriş yaptım ve ürünün kalitesi gerçekten çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Emre

Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Mağazası'na geçen hafta gittim ve oldukça memnun kaldım. Personel yardımcı ve ilgili. Ürün çeşitliliği de çok iyi. Tek sorun biraz bekleme süresinin uzun olmasıydı.

2023-10-23 Cansu

Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Mağazası'nın ürün kalitesi ve fiyatları gerçekten çok iyi. Ancak personel biraz ilgisiz. Yardım istediğinizde yardımcı olmak yerine size laf atıyorlar.

2023-10-28 Okan

Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Mağazası'nda alışveriş yapmak gerçekten keyifli. Personel ilgili ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Tek sorun mağazanın biraz kalabalık olması ve bekleme süresinin uzun olması.

2023-11-02 Fatma

Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Mağazası'ndan alışveriş yaparken oldukça keyif aldım. Personel ilgili ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Serkan

Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Mağazası'nın fiyatları oldukça uygun. Ancak personel biraz ilgisiz. Yardım istediğinizde size yeterince yardımcı olmuyorlar.

2023-11-12 Hülya

Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Mağazası'nın atmosferi çok güzel. Mağaza içi dekorasyonu hoşuma gitti. Ürün çeşitliliği de çok iyi. Kesinlikle tercih edebileceğiniz bir mağaza.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kurtoğlu Otomasyon Elektrik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?