Lazvegaz Restaurant

Lazvegaz Restaurant yakın Atatürk Bulvarı Bulvarı, Yıldızlı Mahallesi, Akçaabat, Trabzon, Black Sea Region, 61310

  • Adres: yıldızlı mah, yıldızlı merkez km.evl no:30 iç kapı no:1, 61300 Yıldızlı/Akçaabat/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 530 161 45 61
  • Enlem, Boylam: 41.0021227, 39.626494

Lazvegaz Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Lazvegaz Restaurant yorumlar

güzel bir yer. otoparkı var. biz burda kahvaltı ettik. kahvaltı çeşidi bol ve lezzetliydi. mekanda güzel. benim hoşuma gitti. garsonlar ilgili. bence trabzonda gidilebilecek yerlerden biri. birkez de olsa gitmenizi tavsiye ederim. Daha fazla

Türk kahvaltılarının en bůyük özelliği çesitliği ve serpme olarak sofraya kurulmasıdır. Bir Türk kahvaltısının olmazsa … Daha fazla

Güzel mekan balik çorbası çoook güzel istavrit ve barbun da iyi görünüyordu... Bu arada her Çarşamba yöresel yemek günü imiş. Kaçırmayın ???????????? … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Güzel bir yer. Otoparkı var. Biz burada kahvaltı ettik. Kahvaltı çeşidi bol ve lezzetliydi. Mekan da güzel. Benim hoşuma gitti. Garsonlar ilgili. Bence Trabzon'da gidilebilecek yerlerden biri. Bir kez de olsa gitmenizi tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

Türk kahvaltılarının en büyük özelliği çeşitliliği ve serpme olarak sofraya kurulmasıdır. Bir Türk kahvaltısının olmazsa olmazıdır. Bu restoranda kahvaltı çeşidi ve sunumu oldukça iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-09-18 Fatma

Güzel mekan. Balık çorbası çok güzel, istavrit ve barbun da iyi görünüyordu. Bu arada her Çarşamba yöresel yemek günüymüş. Kaçırmayın!

2023-10-03 Ahmet

Restoranda yemek yemek için gittim. İlk izlenimim oldukça hoştu. Mekanın atmosferi güzeldi ve dekorasyon gayet şık. Ancak servis biraz yavaştı, beklemek zorunda kaldım. Fiyatlar da biraz pahalıydı. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-08 Zeynep

Lazvegaz Restaurant Restoran'a geçen hafta gittim. İlk defa gittiğim bir mekandı ve çok memnun kaldım. Mekanın dekorasyonu ve atmosferi çok güzeldi. Servis hızlı ve garsonlar ilgiliydi. Yemeklerin lezzeti de oldukça iyiydi. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Mustafa

Geçen hafta arkadaşlarla burada akşam yemeği yedik. Mekanın atmosferi hoştu. Ancak servis biraz yavaşıydı, uzun süre beklemek zorunda kaldık. Yemeklerin lezzeti ise iyiydi. Fiyatlar da uygun seviyede. Genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-10-18 Selin

Bu restoranda öğle yemeği yemek için gittim. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Mekanın atmosferi ve dekorasyonu çok hoştu. Servis hızlı ve garsonlar ilgiliydi. Yemeklerin lezzeti de iyiydi. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-10-23 Ali

Restorana akşam yemeği için gittim. İlk izlenimim pek hoş olmadı, mekan biraz kalabalıktı ve gürültülüydü. Servis biraz yavaştı ve garsonlar ilgisizdi. Yemeklerin lezzeti ise iyiydi. Fiyatlar da uygun seviyede.

2023-10-28 Gül

Lazvegaz Restaurant Restoran'a ailemle birlikte yemek yemeye gittik. Mekanın atmosferi ve dekorasyonu çok hoştu. Servis hızlı ve garsonlar ilgiliydi. Yemeklerin lezzeti de gayet iyiydi. Fiyatlar da uygun seviyede. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-02 Kemal

Bu restorana hafta sonu kahvaltıya gittim. Mekan oldukça güzel ve temizdi. Kahvaltı çeşidi değişik ve lezzetliydi. Garsonlar ilgiliydi. Trabzon'da gidilebilecek güzel bir mekan.

2023-11-07 Elif

Restorana akşam yemeği için gittik. Mekanın atmosferi çok güzeldi, dekorasyonu da şık. Garsonlar ilgiliydi ancak servis biraz yavaştı. Yemeklerin lezzeti iyi. Fiyatlar ise biraz pahalıydı.

2023-11-12 İbrahim

Lazvegaz Restaurant Restoran'a öğle yemeği için gittim. Mekan oldukça şık ve temizdi. Servis hızlı ve garsonlar ilgiliydi. Yemeklerin lezzeti de gayet iyiydi. Fiyatlar da uygun seviyede. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Lazvegaz Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?