Kuveyt Türk ATM yorumlar

Kuveyt Türk ATM yakın Bağdat Pöç, 34B, Vatan Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38110

  • Adres: Cumhuriyet, Vatan Cd. No:25, 38350 Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 4440123
  • Web sitesi: kuveytturk.com.tr
  • Enlem, Boylam: 38.718233, 35.488279

Kuveyt Türk ATM, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kuveyt Türk ATM yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Kuveyt Türk ATM'lerini sıklıkla kullanıyorum. Genel deneyimim oldukça olumlu. ATM'ler genellikle hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Bu bankanın ATM'lerini tercih etmemin nedenleri arasında kolay kullanımı, kısa bekleme süresi ve iyi müşteri hizmeti bulunuyor. Ürün ve hizmetlerinden de memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-22 Fatma

Kuveyt Türk ATM'lerinde bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. ATM'ler her zaman hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Çalışanları da oldukça yardımcı ve güler yüzlü. ATM'lerin kalitesi de oldukça yüksek. Genel olarak, bu ATM'leri kullanmaktan ve bu bankayla iş yapmaktan memnunum.

2023-10-07 Mustafa

Kuveyt Türk ATM'leri oldukça kullanışlı ve kolay. Hızlı bir şekilde işlemlerimi tamamlayabiliyorum. ATM'lerin kalitesi yüksek. Ancak, bazen beklemem gereken uzun kuyruklar oluyor. Benim için tek dezavantaj bu. Genel olarak, bu ATM'leri tercih ediyorum.

2023-10-12 Şeyma

Kuveyt Türk ATM'lerini birkaç kez kullandım ve genel olarak memnun kaldım. İşlem yapmak kolay ve hızlı. ATM'ler temiz ve düzenli. Ancak, müşteri hizmetleri bazen yetersiz kalabiliyor. Bunun dışında, bu ATM'leri kullanmaktan hoşnutum.

2023-10-17 Ahmet

Kuveyt Türk ATM'lerindeki hizmetlerden oldukça memnunum. ATM'ler genellikle hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Müşteri hizmetleri de oldukça iyi ve yardımcı oluyor. Kaliteli ürün ve hizmetler sunuyorlar. Bu ATM'leri tercih etmeye devam edeceğim.

2023-10-22 Emine

Kuveyt Türk ATM'lerindeki deneyimim oldukça olumlu. ATM'ler genellikle hızlı çalışıyor ve kolay kullanılıyor. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor. Ürün ve hizmetlerden de memnun kaldım. Bu ATM'leri tercih ediyorum.

2023-11-01 Gülay

Kuveyt Türk ATM'lerinden oldukça memnunum. ATM'ler hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Çalışanları da yardımcı ve güler yüzlü. Ürün ve hizmetler kaliteli. Bu bankanın ATM'lerini kullanmaktan ve bu bankayla iş yapmaktan memnunum.

2023-11-06 Cemal

Kuveyt Türk ATM'lerini birkaç kez kullandım ve genel deneyimim olumlu. ATM'ler kolay kullanılıyor ve işlemlerimi hızlı bir şekilde tamamlayabiliyorum. ATM'lerin kalitesi yüksek. Ancak, bazen uzun kuyruklar olabiliyor. Yine de, bu ATM'leri kullanmaktan memnunum.

2023-11-16 Ali

Kuveyt Türk ATM'leri oldukça kullanışlı. ATM'ler hızlı çalışıyor ve işlemlerimi kolayca tamamlayabiliyorum. ATM'lerin kalitesi yüksek. Müşteri hizmetleri de etkili ve yardımcı. Bu ATM'leri tercih ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kuveyt Türk ATM?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?