Kütahya Gençlik Merkezi yorumlar

Kütahya Gençlik Merkezi yakın Kütahya Merkez, Kütahya, Aegean Region, 43000

  • Adres: Mecidiye, Dershane Sk. No:2, 43100 Kütahya Merkez/Kütahya, Türkiye
  • Telefon: +90 274 223 60 84
  • Web sitesi: kutahya.gsb.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 39.4164908, 29.9797287

Kütahya Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kütahya Gençlik Merkezi yorumlar

Devletimizin güzel bir yeri ben buraya Deneyap kurslarım için ve arada kafa dağıtmak için geliyorum. Basketbol, korfbol, voleybol, masa tenisi gibi sporlar yapabilir çeşitli etkinlikelere katılabilirsiniz

2023-09-25 Mert

Devletimizin güzel bir yeri ben buraya Deneyap kurslarım için ve arada kafa dağıtmak için geliyorum. Basketbol, korfbol, voleybol, masa tenisi gibi sporlar yapabilir çeşitli etkinlikelere katılabilirsiniz; önceden de gelmiştim mimari olarak güzel. çalışanları diğer gençlik merkezlerine göre yine iyi diyebilirim. kemik ekip gönüllüleri iyi maşallahı var.

2023-09-25 Kadir

Gençlik merkezinde çok eğlenceli vakit geçiriyoruz. Çalışanlar ilgili ve yardımcı. Farklı etkinlikler ve sporlar yapma imkanı sunuyorlar. Mimari açıdan da güzel bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Esra

Gençlik merkezi oldukça güzel ve geniş bir alana sahip. Spor alanları, etkinlik salonları ve toplantı odaları bulunuyor. Çalışanlar da oldukça yardımcı ve güler yüzlü. Burada geçirdiğim zamanlardan çok memnunum.

2023-10-15 Ahmet

Kütahya Gençlik Merkezi birçok farklı alanda hizmet sunuyor. Eğlenceli etkinlikler, spor alanları ve güzel bir ambiyansı var. Sosyal aktivite yapmak isteyenlere tavsiye ederim.

2023-10-25 Murat

Kütahya Gençlik Merkezi'ne katıldığım kurslardan çok memnunum. Öğretmenler çok iyi eğitim veriyor ve kurslar çok verimli geçiyor. Aynı zamanda spor faaliyetlerine de katılma şansımız oluyor. Gençlik merkezi çok güzel bir yer.

2023-10-30 Zeynep

Gençlik merkezinde bulunan spor alanları oldukça iyidir. Basketbol, voleybol gibi sporlarla ilgileniyorsanız burası sizin için ideal bir yer olabilir. Çalışanlar da oldukça yardımcı ve bilgili. Fakat bazen kalabalık olabiliyor.

2023-11-04 Can

Gençlik merkezindeki etkinlikler oldukça eğlenceli ve çeşitlidir. Basketbol, futbol, satranç gibi birçok farklı spor aktivitesi yapabiliyorsunuz. Ayrıca diğer katılımcılarla tanışma fırsatı da buluyorsunuz. Çok güzel bir deneyim.

2023-11-09 Seda

Gençlik merkezinin atmosferi oldukça hoş ve rahatlatıcı. Dışarıda piknik yapabilir, çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz. Çalışanlar da samimi ve yardımcı. Kesinlikle keyifli bir deneyim yaşarsınız.

2023-11-19 Ebru

Gençlik merkezinde geçirdiğim zamanlardan çok memnunum. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımcı. Aktivite seçenekleri de oldukça geniş. Mimari açıdan da hoş bir yer. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kütahya Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?