Küçükev Sitesi yorumlar

Küçükev Sitesi yakın Ege Sokak, Akarbaşı Mahallesi, Eskisehir, Odunpazarı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26000

  • Adres: Akarbaşı, Ege Sk., 26020 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.763405, 30.514181

Küçükev Sitesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Küçükev Sitesi yorumlar

54 daire li site

Mevkisi çok iyi

Ev

2023-09-28 Ayşe

Küçükev Sitesi'nde yaşayan biri olarak, burayı kesinlikle tavsiye ederim. Site, güzel bir konumda bulunuyor ve daire sayısı da yeterli seviyede. Evler de oldukça kullanışlı ve ferah. Benim için en önemli nokta dairelerin sessiz olmasıydı ve gerçekten hiç sorun yaşamadım. Kesinlikle beklentilerimi karşıladı.

2023-09-28 Mehmet

Konut Geliştirme şirketinin çalışmalarını çok beğendim. Özellikle site mevkisi çok iyi seçilmiş. Ulaşım kolaylığı ve çevredeki imkanlar da düşünüldüğünde burada yaşamak gerçekten keyifli oluyor. Daire sayısı da fazla olduğu için karışıklık yaşanmıyor. Benim için önemli olan bir diğer nokta da evin geniş olmasıydı ve daireler gerçekten ferah. Bir siteden beklenen her şey burada mevcut.

2023-09-28 Fatma

Küçükev Sitesi'ne taşındığımızdan beri çok mutluyuz. Çocuklarımız için güvenli bir ortam sağlandı ve site içerisinde oyun alanları da bulunuyor. Evler de oldukça kullanışlı ve ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanmış. Ayrıca, çevresinin yeşilliklerle dolu olması da pozitif bir özellik. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-18 Derya

Konut Geliştirme ekibi oldukça yardımcı oldu ve tüm sorularımı cevapladı. Süreç boyunca hiçbir sorun yaşamadım. Fiyat performans açısından da oldukça uygun bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Çevredeki diğer sitelerle karşılaştırdığımda en iyi seçenek olduğunu gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Zeynep

Küçükev Sitesi'nin ilk izlenimi oldukça olumlu oldu. Site girişi ve çevre düzenlemesi oldukça güzel yapılmış. Dairelerin dekorasyonu da beni oldukça etkiledi. Fakat, asansörlerin sık sık arıza yapması ve site yönetiminin çözüm odaklı hareket etmemesi biraz sinir bozucu. Bunun dışında genel olarak beklentilerimi karşıladı.

2023-10-28 Hasan

Konut Geliştirme tarafından yapılan bu proje oldukça başarılı. Evlerin dizaynı ve kalitesi gerçekten iyi. Ayrıca site içerisindeki sosyal alanlar ve spor salonu gibi imkanlardan da oldukça memnunuz. Fiyat olarak da bize uygun geldi. İyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.

2023-11-07 Ebru

Küçükev Sitesi'ndeki daireler, fiyat performans açısından oldukça iyi. Evlerin dizaynı ve kullanışlılığı beklentilerimi karşıladı. Site içerisindeki market ve spor salonu gibi imkanlar da oldukça hoşuma gitti. Tek eksiklik olarak siteye biraz daha yeşil alan eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

2023-11-12 Emre

İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Site girişi oldukça şık ve davetkar. Aynı zamanda dairelerin dekorasyonu da oldukça göz alıcı. Fakat, site içerisindeki sosyal olanaklar biraz yetersiz kalmış. Biraz daha fazla sosyal alan eklenebilirdi.

2023-11-17 Yasemin

Konut Geliştirme ekibi oldukça profesyonel ve yardımcı oldu. Yaptıkları işi gerçekten titizlikle yapıyorlar. Süreç boyunca hiçbir problem yaşamadım. Aynı zamanda evin kalitesi ve kullanışlılığı da beni memnun etti. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Küçükev Sitesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?