Kozbeyli Sofrası yorumlar

Kozbeyli Sofrası yakın Kozbeyli Mahallesi, Foça, Izmir, Aegean Region, 35680

  • Adres: Kozbeyli, küme evler sokak no:184, 35680 Foça/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 533 747 61 57
  • Enlem, Boylam: 38.7143622, 26.8940591

Kozbeyli Sofrası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kozbeyli Sofrası yorumlar

Muhteşem bir köy de harika lezzetlerle dolu güzel bir mekanda yaptık kahvaltımızı.bölgedeki 12 ay açık mekanlardan biri işletme.gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.bir dahaki gidişimde bütün etlerden ve kuyu kebapından yiyeceğim. Daha fazla

Yeni Foça'da gizli Cennet... Kuş seslerinin eşlik ettiği çok hoş bir doğa manzarasında kahvaltı... Şehirin gürültüsünden, karmaşasından uzak, huzur dolu bir kahvaltı ???? Yediğim en güzel pişilerden biriydi, ceviz reçeli de çok lezzetliydi. … Daha fazla

2023-09-22 Kemal

Muhteşem bir köy de harika lezzetlerle dolu güzel bir mekanda yaptık kahvaltımızı.bölgedeki 12 ay açık mekanlardan biri işletme.gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.bir dahaki gidişimde bütün etlerden ve kuyu kebapından yiyeceğim.

2023-09-22 Ayşe

Yeni Foça'da gizli Cennet... Kuş seslerinin eşlik ettiği çok hoş bir doğa manzarasında kahvaltı... Şehirin gürültüsünden, karmaşasından uzak, huzur dolu bir kahvaltı ???? Yediğim en güzel pişilerden biriydi, ceviz reçeli de çok lezzetliydi. …

2023-09-22 Mehmet

Kahvaltı için arkadaş tavsiyesi ile gittiğimiz mekan . Öncelikle çalışan genç garson arkadaşlar gayet kibar . Mekan manzara olarak çok güzel . Ancak ; kahvaltı içim İzmir’den kalkıp buraya gelmeye değecek hiç ama hiçbirşey yok . Minik …

2023-09-29 Ayşe

Muhteşem bir köy de harika lezzetlerle dolu güzel bir mekanda yaptık kahvaltımızı. Bölgedeki 12 ay açık mekanlardan biri işletme. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Bir dahaki gidişimde bütün etlerden ve kuyu kebapından yiyeceğim.

2023-09-29 Mehmet

Yeni Foça'da gizli Cennet... Kuş seslerinin eşlik ettiği çok hoş bir doğa manzarasında kahvaltı... Şehirin gürültüsünden, karmaşasından uzak, huzur dolu bir kahvaltı. Yediğim en güzel pişilerden biriydi, ceviz reçeli de çok lezzetliydi.

2023-10-14 Ahmet

Oldukça keyifli bir restoran ortamı. Personel çok yardımcı ve kibar. Manzara da harikaydı. Kahvaltıda zeytinler, peynirler, reçeller ve börekler çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-19 Hande

Yeni Foça'da aile ile güzel bir kahvaltı yaptık. Mekan temizdi ve personel çok ilgiliydi. Yiyecekler taze ve lezzetliydi. Fiyat olarak da uygun bir seçenekti. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyoruz.

2023-10-24 Ali

Mekanın konumu harikaydı. Manzara eşliğinde güzel bir kahvaltı deneyimi yaşadık. Personel güleryüzlü ve yardımcıydı. Yiyecekler lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Fatma

Güzel bir ortamda kahvaltı yapmak için harika bir mekan. Personel çok ilgili ve hızlı hizmet sağlıyor. Yiyeceklerin hepsi taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Tekrar gelmek istiyorum.

2023-11-03 Osman

Kozbeyli Sofrası'nda harika bir kahvaltı deneyimi yaşadık. Manzara muhteşemdi ve personel çok yardımcı oldu. Yiyeceklerin hepsi çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-08 Gül

Yemeklerin kalitesi harikaydı. Personel çok cana yakın ve yardımcıydı. Mekanın atmosferi de çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Serkan

Mükemmel bir kahvaltı yaptık. Manzara harikaydı ve personel çok samimiydi. Yiyecekler taze ve lezzetliydi. Fiyatlar da oldukça makul. Tekrar gelmek istiyoruz.

2023-11-18 Ayten

Kahvaltıda harika bir deneyim yaşadık. Mekanın manzarası muhteşemdi ve personel çok ilgiliydi. Yiyeceklerin hepsi taze ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-23 Mustafa

Yeni Foça'da güzel bir kahvaltı yaptık. Mekanın atmosferi ve manzarası harikaydı. Personel de çok ilgili ve yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kozbeyli Sofrası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?