Pablo Cafe yorumlar

Pablo Cafe yakın Pablo cafe, Uğur Mumcu Bulvarı, Emirbeyazıt Mahallesi, Muğla, Menteşe, Muğla, Aegean Region

  • Adres: Emirbeyazıt Mahallesi 28. Sokak No: 14/1 Muğla Outlet Park B Blok No:3 Menteşe, 48000 Muğla Merkez/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 214 05 34
  • Web sitesi: pablo.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.1932356, 28.3696141

Pablo Cafe, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Pablo Cafe yorumlar

Çok nezih bir mekan. Yiyecekler taze, lezzetli ve mideye olduğu kadar göze de hitab ediyor. Çalışanlar profesyonel, ortam kalabalıkta bile sakin, müzik seçimleri çok hoş. Muğla Merkez’de durup dinlenmelik, iyi hissederek rahatlıkla yeyip içmelik bir mekan. Sık sık geliyorum. Kalite hiç düşmüyor

Gidenlerin kesinlikle mantar soslu tavuklarını denemesini önerdiğim mekan. Hayatımda bu kadar lezzetli bişey yediğimi hatırlamıyorum. Yemeğin yanında sotelenmiş patates vardı, baharatı sotelenmesi her şeyi tam olması gerektiği gibiydi. … Daha fazla

Hizmet şahane sürekli ilgileniyorlar ve tavırları çok sabırlı sıcakkanlı. Yemekleri leziz. Özellikle beğendili tavuk öneriyorum efsane bir şey. Fiyatlar biraz tuzlu olumsuz olarak onu söyleyebilirim. Lotuslu portakallı mus söyledik onun … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Çok nezih bir mekan. Yiyecekler taze, lezzetli ve mideye olduğu kadar göze de hitab ediyor. Çalışanlar profesyonel, ortam kalabalıkta bile sakin, müzik seçimleri çok hoş. Muğla Merkez’de durup dinlenmelik, iyi hissederek rahatlıkla yeyip içmelik bir mekan. Sık sık geliyorum. Kalite hiç düşmüyor.

2023-09-19 Ali

Gidenlerin kesinlikle mantar soslu tavuklarını denemesini önerdiğim mekan. Hayatımda bu kadar lezzetli bişey yediğimi hatırlamıyorum. Yemeğin yanında sotelenmiş patates vardı, baharatı sotelenmesi her şeyi tam olması gerektiği gibiydi.

2023-09-19 Mehmet

Hizmet şahane sürekli ilgileniyorlar ve tavırları çok sabırlı sıcakkanlı. Yemekleri leziz. Özellikle beğendili tavuk öneriyorum efsane bir şey. Fiyatlar biraz tuzlu olumsuz olarak onu söyleyebilirim. Lotuslu portakallı mus söyledik onun … Daha fazla

2023-10-04 Fatma

Personel güler yüzlü ve ilgiliydi. Hizmet hızlı ve kaliteliydi. Ortam rahat ve ferah. Çok memnun kaldım ve tekrar geleceğim.

2023-10-09 Ahmet

Yemekler taze ve lezzetliydi. Servis hızlı ve profesyoneldi. Restoranın ambiyansı çok hoş ve sakin. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ayşe

Çalışanlar çok kibar ve yardımseverdi. Yemekler çok lezzetli ve iyi pişmişti. Restoranın dekorasyonu da çok şık ve modern. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer.

2023-10-19 Mustafa

Çok güzel bir mekan. Yiyecekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Atmosfer çok hoş ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-24 Emine

Bu restoran hakkında sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Yemekler çok lezzetli ve sunumları da harika. Personel de çok yardımsever ve güler yüzlü. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-29 Ahmet

Restoranın ortamı çok güzel ve rahatlatıcı. Yemeklerin lezzeti de bir harika. Fiyatlar biraz yüksek olsa da her kuruşuna değer. Kesinlikle geri geleceğim.

2023-11-03 Fatma

Hizmet harikaydı, personel çok ilgiliydi. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar da iyi. Atmosfer rahat ve sakin. Fiyatlar biraz yüksek olsa da buna değer.

2023-11-08 Ali

Bir restorandan beklediğim her şeyi tek bir yerde buldum. Yemekler lezzetli, servis kaliteli, personel ilgili ve rahat bir atmosfer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Ayşe

Bu restoran muazzam bir deneyimdi. Yemekler lezzetli ve kusursuzdu. Servis hızlı ve profesyonel. Personel de çok yardımsever ve kibardı. Bu restoranı tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Pablo Cafe?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?