KÖKSALBEY ÇİĞ KÖFTE- SANAT GIDA LTD.ŞTİ

KÖKSALBEY ÇİĞ KÖFTE- SANAT GIDA LTD.ŞTİ yakın Nil Caddesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38020

  • Enlem, Boylam: 38.734923, 35.50257

KÖKSALBEY ÇİĞ KÖFTE- SANAT GIDA LTD.ŞTİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
KÖKSALBEY ÇİĞ KÖFTE- SANAT GIDA LTD.ŞTİ yorumlar

Whether it's the Çiğköfte wrap, the service or the packaging service, it's just great. I recommend you to try it, it's a nice busines …

Daily . Fresh . Healthy . hygienic . Energy store.

You will be amazed by the raw meatb …

2023-09-18 Ayşe

Çiğköfte sarması çok lezzetliydi. Çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Ambiyans da harikaydı. Kesinlikle denemelisiniz.

2023-09-18 Emre

Çiğköfte restoranında yemek yedim ve çok memnun kaldım. Çiğköfte harikaydı, taze ve lezzetliydi. Hizmet de hızlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Sevim

Çiğköfte restoranına gittiğimde beklemek zorunda kalmadım çünkü rezervasyon yaptırdım. Hizmet çok iyiydi ve çalışanlar çok profesyoneldi. Çiğköfte paketleme hizmeti de çok kaliteliydi. Fiyatları da uygun ve lezzeti kesinlikle değerdi. Memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-10-03 Mehmet

Çiğköfte restoranına gittiğimde hoş bir atmosferle karşılandım. Çalışanlar çok samimi ve cana yakındı. Bekleme süresi de çok uzun değildi. Çiğköfte çok taze ve lezzetliydi. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

2023-10-08 Fatma

Çiğköfte restoranında yemek yedim ve çok memnun kaldım. Çiğköfte çok lezzetliydi ve paketleme hizmeti de çok titiz yapılmıştı. Çalışanlar da çok yardımcıydı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ahmet

Çiğköfte restoranında yemek yedim ve genel olarak memnun kaldım. Ancak hizmet biraz yavaştı ve çalışanlar biraz ilgisizdi. Çiğköfte lezzetliydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Ambiyans da hoştu.

2023-10-18 Ayşe

Çiğköfte restoranı genel olarak iyiydi. Çalışanlar güler yüzlü ve hizmet hızlıydı. Ancak çiğköfte biraz tuzlu geldi. Ambiyans da hoştu ve fiyatlar da uygun. Tekrar giderim.

2023-10-23 Emre

Çiğköfte restoranında yemek yedim ve genel olarak memnun kaldım. Hizmet hızlıydı ve çalışanlar yardımcıydı. Ancak çiğköfte biraz tatsızdı. Fiyatları da uygun.

2023-10-28 Sevim

Çiğköfte restoranı genel olarak memnun kaldığım bir deneyim oldu. Hizmet hızlıydı ve çalışanlar profesyoneldi. Çiğköfte taze ve lezzetliydi. Fiyatları da uygun. Ambiyans ve dekor da hoştu.

2023-11-02 Mehmet

Çiğköfte restoranına gittiğimde hoş bir atmosferle karşılandım. Bekleme süresi de çok uzun değildi. Çiğköfte lezzetliydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Çalışanlar yardımcı ve güler yüzlüydü.

2023-11-07 Fatma

Çiğköfte restoranında lezzetli bir çiğköfte yedim. Hizmet hızlıydı ve çalışanlar yardımcıydı. Ambiyans da hoştu. Fiyatları da uygun. Tekrar giderim.

2023-11-12 Ahmet

Çiğköfte restoranına gittiğimde beklemek zorunda kaldım ve rezervasyon yapamamıştım. Ancak beklemeye değdi çünkü çiğköfte gerçekten harikaydı. Paketleme hizmeti de çok iyiydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? KÖKSALBEY ÇİĞ KÖFTE- SANAT GIDA LTD.ŞTİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?