Hedef Yatırım Bankası A.Ş. yorumlar

Hedef Yatırım Bankası A.Ş. yakın Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi, Saray Mahallesi, Ümraniye, Istanbul, Marmara Region, 34768

  • Adres: Saray, Cessas Plaza, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. 4/8 Kat: 3 D:8, 34768 Ümraniye/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 557 57 90
  • Web sitesi: hedefbank.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0315687, 29.1121209

Hedef Yatırım Bankası A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hedef Yatırım Bankası A.Ş. yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Hedef Yatırım Bankası A.Ş. bana harika bir deneyim yaşattı. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir hizmet anlayışı ile hizmet veriyorlar. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımsever. Şubesindeki atmosfer de çok güzel ve rahatlatıcı. Her şey için teşekkür ederim.

2023-09-28 Mehmet

Hedef Yatırım Bankası A.Ş. şubesindeki hizmetten oldukça memnun kaldım. Müşteri odaklı bir hizmet anlayışları var. Çalışanlar her konuda yardımcı oluyor ve sorularımı sabırla cevaplıyorlar. Şube dekorasyonu da oldukça şık ve modern. Hizmet kalitesi açısından beklentilerimi karşıladı.

2023-10-13 Ali

Hedef Yatırım Bankası A.Ş.'ye gittiğimde hoş bir atmosfer ve dekorasyonla karşılaştım. Çalışanlar da oldukça ilgili ve profesyoneldi. Hizmet kalitesi beklentimin üzerindeydi. Bankadaki genel deneyimim olumlu oldu.

2023-10-18 Zeynep

Hedef Yatırım Bankası A.Ş.'nin hizmet kalitesi çok iyi. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımcı. Şube dekorasyonu da oldukça güzel. Ancak, rezervasyon yapmamıza rağmen uzun bir süre beklemek zorunda kaldık. Bekleme süresi iyileştirilebilir.

2023-10-23 Ahmet

Hedef Yatırım Bankası A.Ş. şubesindeki personel çok yardımcı oldu. Hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Ancak, şube atmosferi biraz karmaşık ve stresliydi. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-28 Sedef

Hedef Yatırım Bankası A.Ş.'nin hizmetleri oldukça iyi. Çalışanlar profesyonel ve ilgili. Şube dekorasyonu da hoş. Sadece rezervasyon yaptırmazsanız biraz beklemeniz gerekebilir. Yine de memnun kaldım.

2023-11-02 Emre

Hedef Yatırım Bankası A.Ş. şubesinden aldığım hizmetten memnun kaldım. Çalışanlar yardımsever ve ilgiliydi. Hizmet kalitesi beklediğimden iyiydi. Şube dekorasyonu da oldukça güzel.

2023-11-07 Hatice

Hedef Yatırım Bankası A.Ş.'yi ziyaret ettiğimde hizmetten memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımcı oldular. Bankada bekleme süresi uygun seviyedeydi. Şubenin atmosferi de oldukça güzel ve rahattı.

2023-11-17 Gül

Hedef Yatırım Bankası A.Ş. şubesine ilk defa gittim ve hizmetten oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve sorularımı sabırla cevapladı. Hizmet kalitesi beklediğimden fazlaydı. Atmosfer de oldukça güzel.

2023-11-22 Eren

Hedef Yatırım Bankası A.Ş.'nin hizmetlerinden memnun kaldım. Çalışanlar profesyonel ve yardımseverdi. Bankadaki bekleme süresi de kısa oldu. Şubenin atmosferi de oldukça güzel ve rahattı. Genel anlamda iyi bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hedef Yatırım Bankası A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?