Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği yorumlar

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği yakın Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34470

  • Adres: Maslak Mahallesi, AOS 55. Sokak, No: 2, 42 Maslak A Blok Daire: 231, Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 241 26 53
  • Enlem, Boylam: 41.093743, 29.0278867

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği'ne ilk gidişimde çok olumlu bir izlenim edindim. Orada çalışan personel nazik ve yardımseverdi. Atmosfer sıcak ve samimiydi. Özellikle bekleme süresi oldukça kısaydı. İhtiyaç duyduğum hizmetleri kaliteli bir şekilde aldım ve sonuçtan memnun kaldım. Kesinlikle bu derneği tavsiye ederim.

2023-09-21 Mehmet

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği'nde genel deneyimim oldukça olumluydu. Personel çok profesyonel ve bilgiliydi. Yapılan testlerin sonuçları hızlı bir şekilde elime ulaştı. Fiyatlar da gayet makuldu ve hizmetin karşılığını aldım. Ambiyans ve dekor da çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Fatma

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği'nde deneyimim oldukça iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve sorularıma sabırla cevap verdi. Ortam temiz ve düzenliydi. Hizmetlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle memnun kaldım ve tekrar giderim.

2023-10-16 Zeynep

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği'ndeki deneyimim genel olarak olumluydu. Personel son derece saygılı ve yardımseverdi. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi beklediğim gibi idi. Sadece biraz daha hızlı olabilirlerdi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-26 Sema

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği'nde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyonel ve nazikti. Atmosfer sakin ve rahatlatıcıydı. Fiyatlar da makuldu ve hizmetin kalitesi çok iyiydi. Kesinlikle öneririm.

2023-11-05 Nazlı

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği'ne ilk defa gittim ve deneyimim çok olumlu oldu. Personel güler yüzlü ve ilgiliydi. Bekleme süresi de oldukça kısaydı. Fiyatlar da makuldu ve aldığım hizmetten memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Ebru

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer ve dekor da çok hoştu. Bekleme süresi kısaydı ve hizmetlerin kalitesi iyiydi. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?