Kite Surf Turkey yorumlar

Kite Surf Turkey yakın 1439 Sokak, Çalış, Foça, Foça Mahallesi, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48518

  • Adres: FETHIYE SURF CENTER KOCACALIS BEACH, 48300 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.6690608, 29.1040858

Kite Surf Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kite Surf Turkey yorumlar
2023-09-18 Ayşe

Sörf Okulu'nda harika bir deneyim yaşadım. İlk kez denememe rağmen eğitmenler çok sabırlı ve yardımseverdi. Atmosfer çok dostça ve samimiydi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Hizmet kalitesi çok iyiydi. Genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi. Para karşılığı gerçekten iyi bir hizmet aldım. Rezervasyon sırasında bekleme süreleri de oldukça kısaydı. Tesisin dekorasyonu ve ambiyansı da çok hoştu.

2023-09-18 Mehmet

Sörf Okulu'na gitmek için çok heyecanlıydım ve beklentilerimi karşılayacak bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim olumluydu, samimi ve misafirperver bir atmosfer vardı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi aştı. Genel olarak harika bir deneyimdi ve paranın karşılığını aldım. Rezervasyon yaparken beklemek zorunda kalmadım ve her şey düzgün bir şekilde organize edildi.

2023-10-03 Fatma

Sörf Okulu benim için harika bir deneyim oldu. İlk izlenimim çok olumlu ve etkileyiciydi. Atmosfer canlı ve enerjikti. Tesisler modern ve temizdi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi mükemmeldi. Genel deneyimim çok keyifliydi ve para karşılığında değerli bir deneyim yaşadım. Rezervasyon yaparken hiç beklemek zorunda kalmadım ve hızlı bir şekilde işlem yapıldı.

2023-10-13 Hasan

Sörf Okulu'ndaki deneyimim beklentilerimi karşıladı. İlk izlenimim olumluydu ve atmosfer samimi ve sıcaktı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi iyiydi. Genel olarak memnun kaldım ve paranın karşılığını aldım. Rezervasyon yaparken bekleme süresi çok kısaydı ve hızlı bir şekilde işlem yapıldı. Ambiyans ve dekorasyon da hoştu.

2023-10-18 Özlem

Sörf Okulu'ndaki deneyimim çok güzel oldu. İlk izlenimim olumlu ve etkileyiciydi. Atmosfer canlı ve enerjikti. Tesisler temiz ve moderndi. Personel yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi ve para karşılığında değerli bir deneyim yaşadım. Rezervasyon yaparken beklemek zorunda kalmadım.

2023-10-28 Zeynep

Sörf Okulu'nda güzel bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim olumlu ve etkileyiciydi. Atmosfer çok samimi ve sıcaktı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Personel yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi iyi oldu. Genel anlamda memnuniyet verici bir deneyim ve para karşılığında değer oluştu. Rezervasyon yaparken beklemek zorunda kalmadım.

2023-11-12 Ebru

Sörf Okulu'ndaki deneyimim harikaydı. İlk izlenimim çok olumlu ve etkileyiciydi. Atmosfer canlı, enerjik ve samimiydi. Tesisler temiz ve moderndi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Genel deneyimim çok memnuniyet vericiydi ve para karşılığında değerli bir deneyim yaşadım. Rezervasyon yaparken beklemek zorunda kalmadım ve her şey düzgün bir şekilde organize edildi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kite Surf Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?