Turkish Pasta, Bulgur, Pulses and Vegetable Oil Promotion Group yorumlar

Turkish Pasta, Bulgur, Pulses and Vegetable Oil Promotion Group yakın Güvenevler Mahallesi, Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27500

  • Adres: Mücahitler, No:, Gazi Muhtar Paşa Blv., 27090 Şehitkamil/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 342 211 05 00
  • Enlem, Boylam: 37.0906046, 37.3455254

Turkish Pasta, Bulgur, Pulses and Vegetable Oil Promotion Group, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkish Pasta, Bulgur, Pulses and Vegetable Oil Promotion Group yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş ürün ve hizmetlerinin kalitesi oldukça yüksektir. Her ürünü deneyerek aldım ve hepsi oldukça lezzetli ve sağlıklı. Eğer sağlıklı beslenmeye önem veriyorsanız bu kuruluşun ürünlerini mutlaka denemelisiniz.

2023-09-22 Mehmet

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'un fiyatları oldukça uygun. Aldığım ürünler için ödediğim fiyatı oldukça makul buldum. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler satın almak istiyorsanız bu kuruluşu tercih edebilirsiniz.

2023-09-22 Fatma

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'ta hizmet oldukça hızlı ve pratiktir. Ürünleri almada herhangi bir beklemeye gerek kalmıyor. Ayrıca, rezervasyon yapmadan da kolaylıkla ürünlerini satın alabiliyorsunuz. Pratik ve hızlı hizmeti seviyorsanız bu kuruluşu tercih edebilirsiniz.

2023-10-07 Mustafa

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'un mekanı oldukça ferah ve dekoru da oldukça hoş. Gittiğimde rahatlıkla oturabileceğim alanlar bulunuyor ve atmosferi oldukça keyifli. Mekanın dekorasyonuna ve ambiyansa büyük bir önem verildiğini görmek beni oldukça memnun etti.

2023-10-12 Ali

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'un müşteri hizmetleri oldukça ilgili ve yardımsever. Sorduğum tüm sorulara hızlı bir şekilde cevap aldım ve deneyimim boyunca herhangi bir sorun yaşamadım. Çalışanlar güler yüzlü ve profesyonel bir şekilde hizmet veriyor.

2023-10-17 Zeynep

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'un tesisleri oldukça modern ve konforlu. Alışveriş yapmamı kolaylaştıran birçok özelliği bulunuyor. Özel bir ürün ya da hizmeti denemek için bu kuruluşu tercih etmenizde fayda var.

2023-10-22 Hüseyin

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'a ilk defa gittiğimde oldukça etkilendim. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve kuruluşun kalitesi ve profesyonelliği hemen dikkatimi çekti. Burası kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir yer.

2023-10-27 Şeyma

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'un atmosferi oldukça sıcak ve samimi. Gittiğinizde kendinizi evinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Bu atmosferde alışveriş yapmak oldukça keyifli oluyor.

2023-11-01 İsmail

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'un ürünleri oldukça kaliteli ve taze. Her ürünün kalitesi ve lezzeti beni tatmin etti. Başka bir kuruluşta bu kadar kaliteli ürünleri bulmanız oldukça zor.

2023-11-11 Cem

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş'un rezervasyon sistemi oldukça pratik ve kullanışlı. Online olarak rezervasyon yapmak oldukça kolay ve hızlı bir şekilde işlem gerçekleşiyor. Bekleme yapmak istemiyorsanız bu sistemi kullanabilirsiniz.

2023-11-16 Selin

Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş ürünlerini denediğimde oldukça memnun kaldım. Hem sağlıklı hem de lezzetli ürünler. Ayrıca, ürün çeşitliliği de oldukça geniş. Herkesin damak tadına uygun bir ürün mutlaka bulunuyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkish Pasta, Bulgur, Pulses and Vegetable Oil Promotion Group?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?