KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ yorumlar

KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ yakın Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi, Ulaş Mahallesi, Ergene, Tekirdağ, Marmara Region, 59930

  • Enlem, Boylam: 41.2187446, 27.7370681

KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ yorumlar

The face of the Domestic Machinery Industry. I am sure he will do better things. The systems, equipment and machines it has produced so far are the guarantee of …

Honest tradesman, clean workmanship, on time delivery …

2023-09-23 Ayşe

KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ şirketinin çalışanları çok yardımsever ve dost canlısı. Ürün kalitesi mükemmel ve hizmetleri zamanında teslim ediliyor. Genel deneyimim oldukça olumlu.

2023-09-23 Mustafa

Çalıştıkları sektörde lider olmanın önemini gözler önüne seriyorlar. Üretimde kullandıkları ekipmanlar ve makineler gerçekten kaliteli. Kendi işimize uygun makineleri çok iyi üretiyorlar.

2023-09-23 Fatma

Açıklamalarında belirttikleri gibi dürüst bir ticaret yapıyorlar. İşlerinin arkasında duruyorlar ve zamanında teslim ediyorlar. Temiz işçilikleri ve profesyonel yaklaşımları takdire şayan.

2023-10-08 Mehmet

Çok memnun kaldığım bir firma. İhtiyaç duyduğum zamanlarda her zaman bana yardımcı oldular ve sorularıma cevap verdiler. Ürünlerinin kalitesi tartışmasız.

2023-10-13 Emine

KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin çalışanlarıyla iletişimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerinin kalitesi ve teslim süresi beklediğimden daha iyiydi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-18 Ali

Makineleri kullandığım süre boyunca hiçbir sorun yaşamadım. Çalışanlarının profesyonel yaklaşımı ve yardımseverlikleri takdire şayan. Sonuç olarak, mükemmel bir deneyim yaşadım.

2023-10-23 Zeynep

Firma personeli çok nazik ve yardımsever. Ürettikleri makinelerin ve ekipmanların kalitesi gerçekten çok yüksek. Kesinlikle tekrar çalışmayı düşüneceğim bir şirket.

2023-10-28 Ahmet

Hızlı teslimat ve kaliteli ürünler. KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nden aldığım hizmetlerden memnun kaldım. İlgili personelle sorularımı hemen yanıtladılar.

2023-11-02 Sultan

Büyük bir profesyonellikle çalışıyorlar ve her süreci titizlikle takip ediyorlar. Ürünlerinin kalitesi yüksek ve zamanında teslim edildi. Kendilerine teşekkür ederim.

2023-11-07 Hüseyin

KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, işlerinde başarılı bir şekilde ilerliyor ve kaliteli makineler üretiyor. çalışanların yardımcı ve hızlı olması da ayrı bir artı.

2023-11-12 Gülay

Teşekkür ederim KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ! Ürünleriniz gerçekten mükemmel ve hizmetiniz de harika. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-17 Selim

KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin makineleri gerçekten güvenilir ve dayanıklı. Kalite konusunda hiçbir şüphe yok. Kesinlikle en üst düzeyde memnunum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? KIRAY MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?