Katpatuka Horses Ranch yorumlar

Katpatuka Horses Ranch yakın Maltepe Sokak, Çavuşin Köyü, Avanos, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50300

  • Adres: 50500 Göreme/Avanos/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 531 673 62 83
  • Web sitesi: katpatukahorsesranch.com
  • Enlem, Boylam: 38.6668876, 34.8367193

Katpatuka Horses Ranch, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Katpatuka Horses Ranch yorumlar

We had an amazing time riding the horses around Rose Valley. Spectacular view during sunset. The horses were so calm and able to follow instructions, they were trained very well! The guides were friendly and made sure everyone was okay. Highly recommended! Daha fazla

Brilliant activity! We went for the sunset tour and it was wonderful. The views were beautiful and staff were professional enough.

I really loved the place and whole experience! The horses were so beautiful and cute, stuff was really friendly and helpful! It was our first horse ride and it couldn't be better! I hope to come back in future, really lovely time spent there.

2023-09-30 Ayşe

Harika bir zaman geçirdik, hayvanlarla etrafı dönsek bile göz alıcı manzara şahaneydi. Atlar çok sakin ve talimatlara uyma kabiliyeti vardı, çok iyi eğitildiler! Rehberler dostça ve herkesin iyi olup olmadığından emin oldular. Kesinlikle önerilir!

2023-09-30 Mehmet

Muhteşem bir etkinlik! Güneşin batışında tur için gittik ve harikaydı. Manzaralar güzeldi ve personel yeterince profesyoneldi.

2023-09-30 Ceren

Yeri ve bütün deneyimi gerçekten sevdim! Atlar çok güzeldi ve sevimliydi, personel gerçekten dostça ve yardımseverdi! İlk at binmemizdi ve daha iyi olamazdı! Gelecekte tekrar gelmek umuduyla, gerçekten harika bir zaman geçirdik.

2023-10-15 Berk

Güzel bir deneyimdi. Atlar çok sükundu ve talimatlara uymakla birlikte gezintimize eşlik ettiler, gerçekten iyi eğitilmişlerdi. Rehberler dostça ve herkesin iyi olduğundan emin oldular. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-20 Hande

Harika bir aktivite! Güneş batışında tur için gittik ve harikaydı. Manzaralar güzeldi ve personel yeterince profesyoneldi.

2023-10-01 Ayşe

Rose Vadisi etrafında at binme hizmetiyle harika bir zaman geçirdik. Güneş batarken manzara muhteşemdi. Atlar çok sakin ve talimatlara uyabiliyorlardı, çok iyi eğitimliydiler! Rehberler dostça ve herkesin durumunu kontrol ediyordu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-01 Ahmet

Harika bir etkinlik! Güneş battığında tur için gittik ve harikaydı. Manzaralar güzeldi ve personel yeterince profesyoneldi.

2023-10-01 Fatma

Gerçekten mekanı ve tüm deneyimi çok sevdim! Atlar çok güzel ve sevimliydi, personel gerçekten dostça ve yardımseverdi! İlk at binmemizdi ve daha iyi olamazdı! Gelecekte tekrar gitmek umuduyla, gerçekten güzel bir zaman geçirdik.

2023-10-21 Merve

Harika bir aktivite! Güneş battığında tur için gittik ve harikaydı. Manzaralar güzeldi ve personel yeterince profesyoneldi.

2023-10-26 Hasan

At Binme Hizmeti'nde harika bir zaman geçirdik. Rose Vadisi etrafında atlarıyla gezerken muhteşem bir manzaraya tanık olduk. Atlar çok sakin ve talimatlara uygunluktaydı, çok iyi eğitimliydiler! Rehberler dostça ve herkesin durumunu kontrol ediyorlardı. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

2023-10-31 Elif

Çok güzel bir deneyim yaşadım. Atlar çok sakin ve tüm tur boyunca talimatlara uyum sağladılar, gerçekten iyi eğitilmişlerdi. Rehberler dostça davrandı ve herkesin durumunu kontrol ettiler. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-10 Zeynep

Muhteşem bir yerdi. Atlar harikaydı ve talimatlara uymakla birlikte bize eşlik ettiler, gerçekten iyi eğitilmişlerdi. Rehberler dostça davrandı ve herkesin durumunu kontrol etti. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Katpatuka Horses Ranch?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?