Kervansaray Restaurant yorumlar

Kervansaray Restaurant yakın Yapı Kredi, Cumhuriyet Caddesi, Bahçıvan Mahallesi, Van, İpekyolu, Van, Eastern Anatolia Region, 65140

  • Adres: Bahçıvan, Cumhuriyet Cd. 84/A D:1, 65130 İpekyolu/Van, Türkiye
  • Telefon: +90 432 215 94 82
  • Enlem, Boylam: 38.5002235, 43.3942588

Kervansaray Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kervansaray Restaurant yorumlar

Van a geldim nerede ne yiyeyim diyen benim gibi turist arkadaşlar size sesleniyorum : aramayı bırkabilirsiniz ! Mekan burası. Ya hem lezzet hem fiyatlar harika. Bir gün önce hacioğlu mu nedir gittik menü de fiyat yazmıyor. Neden … Daha fazla

Van a gezmeye geldiğimizde yemek icin internetten bulup gittik. Mekandaki hemen herkes lahmacun yiyordu onun üzerine bir porsiyon lahmacun ve karışık izgara aldık. Lahmacun 3lu halde geldi lezzeti daha önceki yediklerimden farklıydı ama … Daha fazla

Mekan konum olarak merkezi, menü ve ikram çeşitliliği gayet güzeldi, servis hızlılığı ve çalışanların ilgisi oldukça güzeldi, kaliteli ve fiyat açısından da uygun bir mekan, Van'a yolunuz düştüğünde uğramadan geri dönmeyin derim, ayrıca mekan sahiplerimize de ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

2023-09-30 Ayşe

Van a geldim nerede ne yiyeyim diyen benim gibi turist arkadaşlar size sesleniyorum : aramayı bırkabilirsiniz ! Mekan burası. Ya hem lezzet hem fiyatlar harika. Bir gün önce hacioğlu mu nedir gittik menü de fiyat yazmıyor. Neden … Daha fazla;

2023-09-30 Mehmet

Van a gezmeye geldiğimizde yemek icin internetten bulup gittik. Mekandaki hemen herkes lahmacun yiyordu onun üzerine bir porsiyon lahmacun ve karışık izgara aldık. Lahmacun 3lu halde geldi lezzeti daha önceki yediklerimden farklıydı ama … Daha fazla;

2023-09-30 Aslı

Mekan konum olarak merkezi, menü ve ikram çeşitliliği gayet güzeldi, servis hızlılığı ve çalışanların ilgisi oldukça güzeldi, kaliteli ve fiyat açısından da uygun bir mekan, Van'a yolunuz düştüğünde uğramadan geri dönmeyin derim, ayrıca mekan sahiplerimize de ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

2023-10-21 Ayşe

Van'a geldim nerede ne yiyeyim diyen benim gibi turist arkadaşlar size sesleniyorum : aramayı bırkabilirsiniz ! Mekan burası. Ya hem lezzet hem fiyatlar harika.

2023-10-21 Mehmet

Van'a gezmeye geldiğimizde yemek icin internetten bulup gittik. Mekandaki hemen herkes lahmacun yiyordu onun üzerine bir porsiyon lahmacun ve karışık izgara aldık. Lahmacun 3lu halde geldi lezzeti daha önceki yediklerimden farklıydı ama

2023-11-05 Ahmet

Mekanda yemek yemek için güzel bir tercih yapmışız. Lahmacun lezzetliydi. İzgara çeşitleri ise oldukça şaşırtıcıydı. Fiyatı da gayet uygun. Yeniden giderim.

2023-11-10 Selin

Restoranın konumu çok güzel. Menüde çeşitli yemekler var. Servis hızı normal düzeyde. Fiyatlar da uygun. Temiz bir mekan. Bir daha giderim.

2023-11-15 Mustafa

Mekanda yemek yemek için tercih ettiğimiz bu restoranı beğendik. Lezzetli yemekler, güler yüzlü personel ve temiz bir ortam vardı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Derya

Geçen hafta arkadaşlarla birlikte bu restorana gittik. Mekanın ambiansı çok güzel. Menüdeki yemeklerin tadları da lezzetliydi. Çalışanlar da ilgiliydi. Tavsiye ederim.

2023-11-25 Orhan

Bu restoranı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemeye karar verdik. Yemekler gerçekten lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Servis hızı da iyiydi. Memnun kaldık.

2023-11-30 Nilüfer

Van'a geziye gelirken bu restoranda yemek yemek için durduk. Seçenekler çok fazlaydı ve hepsi birbirinden lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-05 Hakan

Mekanın dekorasyonu çok hoşuma gitti. Yemekler de lezzetliydi. Servis hızı biraz yavaştı ama personel çok ilgiliydi. Fiyatlar da uygun. Tekrar giderim.

2023-12-10 Gülcan

Bu restoranı bir arkadaşımın önerisi üzerine denedik. Gerçekten lezzetli yemekler vardı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-12-15 Emre

Bu restoranı bulduğumuz için çok mutluyuz. Yemekler lezzetliydi, servis hızlı ve personel ilgiliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kervansaray Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?