Kayropraktik Ofis yorumlar

Kayropraktik Ofis yakın Ressam Salih Ermez Caddesi, Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34732

  • Adres: Merdivenköy, Ressam Salih Erimez Cad., 34000 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 530 147 27 72
  • Web sitesi: kayropraktikofis.com
  • Enlem, Boylam: 40.9841516, 29.0621002

Kayropraktik Ofis, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kayropraktik Ofis yorumlar

Dun abimin ileri seviye bel fitiginda ameliyat karari ile ilgili gorusmek icin gittigim klinikte Mert Bey ile tanistim. Cok yogun olmalarina ragmen tane tane herseyi anlatti. Abimin durumu ileri seviye oldugu icin hastaya mudahale etmeyi … Daha fazla

Uzun süredir geçmeyen bel ağrılarım için hiçbir çözüm bulamamışken tavsiye üzerine geldiğim Mert Bey çok detaycı ve özenli yaklaşımları ile 2 seansta bel fıtığı ağrılarımı geçirdi. Acıya ve soruna uçtan uca analiz yapıyor ve gereken … Daha fazla

Mert Bey gayet başarılı, konusunda uzman, uzun uzun hastasıyla detaylı ilgilenen, duygusal zekası ve sağduyusu yüksek, müşteri odaklı bir kayropraktik uzmanı arkadaşımızdır. Çaldığı über cool jazz müziklerle de süper rahat bir ambians … Daha fazla

2023-09-27 Ayşe

Dün abimin ileri seviye bel fıtığında ameliyat kararı ile ilgili görüşmek için gittiğim klinikte Mert Bey ile tanıştım. Çok yoğun olmalarına rağmen tane tane her şeyi anlattı. Abimin durumu ileri seviye olduğu için hastaya müdahale etmeyi önermediler ancak ameliyat değil daha konservatif bir tedavi önerisiyle yolumuza devam ediyoruz.

2023-09-27 Can

Uzun süredir geçmeyen bel ağrılarım için hiçbir çözüm bulamamışken tavsiye üzerine geldiğim Mert Bey çok detaycı ve özenli yaklaşımları ile 2 seansta bel fıtığı ağrılarımı geçirdi. Acıya ve soruna uçtan uca analiz yapıyor ve gereken müdahaleleri doğru bir şekilde uyguluyor.

2023-09-27 Deniz

Mert Bey gayet başarılı, konusunda uzman, uzun uzun hastasıyla detaylı ilgilenen, duygusal zekası ve sağduyusu yüksek, müşteri odaklı bir kiropraktik uzmanı arkadaşımızdır. Çaldığı über cool jazz müziklerle de süper rahat bir ambiyans yaratıyor.

2023-10-12 Ebru

Kliniğe randevu için başvurduğumda uzun bir bekleme sürem olmamıştı. Yani hızlı bir şekilde randevu alabildim. Mert Bey oldukça ilgiliydi ve bana gereken tüm bilgileri verdi.

2023-10-17 Fatih

Kayropraktik Ofis Kiropraktör oldukça ferah ve modern bir dekora sahip. Koltuklar rahat ve rahatlama sağlayan bir atmosfer var.

2023-10-22 Gülay

Klinikteki tesisler ve imkanlar oldukça iyi. Hasta rahat etmesi için her şey düşünülmüş. Rahat koltuklar ve temiz alanlar mevcut.

2023-10-27 Halil

Mert Bey’in hizmet kalitesi oldukça yüksek. Asla tavsiye vermekten kaçınmaz ve sorularınıza sabırla cevap verir. Ayrıca, tedavinin etkisini kontrol etmek için düzenli olarak takip yapar.

2023-11-01 İpek

Kliniğin müşteri hizmetleri personeli oldukça profesyonel ve yardımsever. İlk girişimde beni sıcak bir şekilde karşıladılar ve tüm sorularıma sabırla cevap verdiler.

2023-11-06 Kamil

Klinikteki genel deneyimim oldukça olumluydu. Mert Bey ve diğer personeller oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Tedavi sürecim oldukça takip edildi ve belirli bir plana göre ilerledik.

2023-11-11 Leyla

Kliniğe ilk geldiğimde atmosfer oldukça rahat ve hoştu. Mert Bey ve ekibi sıcakkanlıydı ve beni hemen rahatlatmak için ellerinden geleni yaptılar.

2023-11-16 Mehmet

Mert Bey'in uzmanlığı ve ilgisiyle ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Kendisi konusunda çok bilgili ve deneyimli bir kayropraktik uzmanı gibi görünüyor.

2023-11-21 Nur

Mert Bey oldukça uzman bir kişi gibi görünüyor. Onunla yaptığım görüşme sırasında içten ve samimi bir şekilde ilgilendi ve bana gereken bilgileri verdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kayropraktik Ofis?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?