Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti. yorumlar

Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti. yakın 1. Cadde, Ankara Keresteciler Sitesi, Saray, Kahramankazan, Ankara, Central Anatolia Region, 06980

  • Enlem, Boylam: 40.0400345, 32.6150528

Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti. yorumlar
2023-09-19 Ahmet

Fiyat performans açısından oldukça başarılı bir firma. Ürünlerin kalitesi oldukça iyidir. Müşteri hizmetleri de gayet ilgilidir. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-19 Ayşe

Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti, sağladığı ürün ve hizmetlerin kalitesiyle beni etkiledi. İçerisinde bulunduğu atmosfer ve dekor da oldukça güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Mehmet

Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti'nin sağladığı hizmetten memnun kaldım. Çalışanlar oldukça yardımseverdi ve ürünlerin kalitesi tartışmasız iyiydi. Gerçekten iyi bir deneyimdi.

2023-10-04 Aysel

Bu firma çok başarılı bir hizmet sunuyor. Ürünler fiyat performans açısından oldukça iyi. Müşteri hizmetleri de oldukça yardımsever ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Ali

Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti'den aldığım ürünlerden oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatlar da oldukça uygun. Bu firma kesinlikle güvenilir bir seçenek.

2023-10-14 Özlem

Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti, ürünleri ile beni etkileyen bir firma oldu. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve fiyat performans oranı da gayet başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Can

Firma ile ilk karşılaştığımda oldukça etkilendim. Dékor ve atmosfer gerçekten göz alıcı. Fiyatlar da oldukça makul ve ürünlerin kalitesi de gayet iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Ayhan

Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi. Fiyat performans açısından oldukça başarılı bir firma. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Hatice

Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti'den aldığım ürünlerden oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatlar da oldukça uygun. Bu firma kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Hakan

Fiyatlar gayet makul ve ürünlerin kalitesi de iyi. Satış sonrası hizmetler de oldukça başarılı. Genel olarak memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2023-11-08 Sevda

Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti'nin ürünleri gerçekten kaliteli ve fiyatlar da oldukça uygun. Müşteri hizmetleri de çok iyi. Bu firma kesinlikle güvenilir bir seçenek.

2023-11-13 Pelin

Firmanın sağladığı hizmetten memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve fiyatlar da uygun. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Teknotes Teknolojik Tesis İnşaat Makina Sanayi Ltd. Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?