Kaya Mermer İnşaat. San.Dış Tic.Ltd.Şti. yorumlar

Kaya Mermer İnşaat. San.Dış Tic.Ltd.Şti. yakın Kemer Mahallesi, Esenler, Istanbul, Marmara Region, 34230

  • Adres: Kemer, Kemer Cd. 97/A, 34230 Esenler/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 276 59 19
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 41.0490148, 28.8822657

Kaya Mermer İnşaat. San.Dış Tic.Ltd.Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kaya Mermer İnşaat. San.Dış Tic.Ltd.Şti. yorumlar

Ömer Usta ???? …

2023-09-26 Ömer Usta

Mezarlıkla ilgili harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımseverdi ve ihtiyaçlarımı hızlı bir şekilde karşıladılar. Tesiste her türlü olanak mevcuttu ve atmosfer çok huzurluydu. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-26 Mehmet

Kaya Mermer İnşaat, Mezarlık konusunda uzman bir firma. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesiste her türlü ihtiyaca cevap verecek olanaklar mevcuttu. Atmosfer de oldukça sakin ve huzurluydu. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimin üzerindeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Fatma

Bir yakınımı kaybettiğimde Kaya Mermer İnşaat'ı tercih ettim. Müşteri hizmetleri çok ilgili ve yardımseverdi. Tesiste bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Mezarlık alanı da son derece temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da çok uygun. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-10-16 Yusuf

Kaya Mermer İnşaat, Mezarlık konusunda oldukça iyi bir hizmet sunuyor. Personel çok yardımsever ve işlerinde profesyonel. Tesisler de temiz ve düzenliydi. Atmosfer de oldukça huzurluydu. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar tercih ederim.

2023-10-26 Ahmet

Kaya Mermer İnşaat, Mezarlık hizmetinde oldukça profesyonel bir firma. Personel çok yardımsever ve sorunlarıma hızlıca çözüm buldular. Tesisler de oldukça temiz ve düzenliydi. Atmosfer de huzurluydu. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Memnun kaldım.

2023-11-05 Ali

Kaya Mermer İnşaat'ı tercih ettiğim için çok memnunum. Müşteri hizmetleri çok ilgili ve yardımseverdi. Tesiste bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Mezarlık alanı da çok temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyi ve fiyatlar uygun.

2023-11-15 Mustafa

Kaya Mermer İnşaat, Mezarlık hizmetinde oldukça başarılı bir firma. Çalışanlar çok profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar. Tesiste her türlü imkan vardı ve atmosfer oldukça huzurluydu. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimin üzerindeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Hatice

Mezarlık deneyimim oldukça memnun ediciydi. Personel çok yardımsever ve ihtiyaçlarımı hızlı bir şekilde karşıladılar. Tesiste her türlü olanak mevcuttu ve atmosfer çok huzurluydu. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kaya Mermer İnşaat. San.Dış Tic.Ltd.Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?