Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon San. Tic. A.Ş. yorumlar

Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon San. Tic. A.Ş. yakın Toyota Caddesi, Şekerler, Karaaptiler, Arifiye, Sakarya, Marmara Region, 54580

  • Adres: Hanlı Sakarya, Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi 1. Yol No: 33, 54060 Arifiye, Türkiye
  • Telefon: +90 264 291 59 03
  • Web sitesi: cemsan.com
  • Enlem, Boylam: 40.7203108, 30.3948071

Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon San. Tic. A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon San. Tic. A.Ş. yorumlar

Ustalık kalfalık belgelerin var paslanma işinde calıştım15 sene argon alimum gaz altı elektrot kaynak hepsi var

2023-09-22 Taylan

Başarılı bir firma. Yıllardır bu sektörde hizmet veriyorlar. Kaliteli ürünler sunuyorlar ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Personelin ilgisi ve yardımseverliği de takdire şayan. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Ayşe

Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon San. Tic. A.Ş. Mühendislik Danışmanı şirketinin hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çalışanların bilgi ve deneyimleri gerçekten etkileyici. Mükemmel bir atmosfer ve düzenli tesisler sunuyorlar. Ayrıca, müşteri hizmetleri ekibi çok yardımcı oldu. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-09-22 Mehmet

Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon San. Tic. A.Ş. Mühendislik Danışmanı ile çalışmaktan çok memnunum. Ürün kalitesi harika ve fiyatlar da oldukça uygun. Personel her zaman yardımcı oluyor ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Kesinlikle en iyi tercihlerden biri.

2023-10-07 Elif

Firmanın hizmetlerinden birkaç kez faydalandım ve her seferinde memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Ürünlerin kalitesi kesinlikle beklentileri karşılıyor. Fiyatlar da oldukça makul. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-12 Ali

Bir süre önce bu firma ile çalışma fırsatı buldum ve hizmetlerinden çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve personel son derece yardımcı. Fiyatlar da uygun ve hizmet hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Gizem

Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon San. Tic. A.Ş. Mühendislik Danışmanı şirketi gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Ortam ve dekorasyon oldukça etkileyici. Müşteri hizmetleri ekibi de son derece profesyonel. Bölgeye gelen herkese tavsiye ederim.

2023-10-22 Emre

Bu firmanın işini gerçekten iyi yaptığına tanık oldum. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel. Ayrıca, personel çok yardımsever ve ilgili. Kesinlikle başarılı bir deneyim yaşadım ve tavsiye ederim.

2023-10-27 Ceren

Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon San. Tic. A.Ş. Mühendislik Danışmanı şirketinden çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve personel gerçekten yardımcı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Murat

Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon San. Tic. A.Ş. Mühendislik Danışmanı ile çalışmaktan çok memnunum. Ürünler kaliteli ve personel gerçekten profesyonel. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Ayhan

Bu firma gerçekten kaliteli bir hizmet sunuyor. Ürünler harika ve personel her konuda yardımcı oluyor. Hizmet hızlı ve fiyatlar uygun. Kesinlikle tercih edilmesi gereken bir firma.

2023-11-11 Nazlı

Şu ana kadar bu firma ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Müşteri hizmetleri ekibi çok ilgili ve yardımsever. Ürün ve hizmet kalitesi beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Ahmet

Bu firma ile çalışmaktan çok memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi gerçekten harika. Personel de son derece iyi ve yardımcı. Kesinlikle en iyi tercihlerden biri.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Çemsan Endüstriyel Proses ve Otomasyon San. Tic. A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?