Karşıyaka Motors İzmir VESPA CityCoco Polaris ATV Serkan Kirtil yorumlar

Karşıyaka Motors İzmir VESPA CityCoco Polaris ATV Serkan Kirtil yakın Yalı Bulvarı, Alaybey Mahallesi, Karşıyaka, Karşıyaka, Izmir, Aegean Region, 35600

  • Adres: Tersane, Serkan Kirtil, B, 1675. Sk. No:165, 35500 Karşıyaka/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 372 98 22
  • Enlem, Boylam: 38.463251, 27.1284591

Karşıyaka Motors İzmir VESPA CityCoco Polaris ATV Serkan Kirtil, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Karşıyaka Motors İzmir VESPA CityCoco Polaris ATV Serkan Kirtil yorumlar

2 hafta önce telefon görüşmesiyle bir Vespa aldım. Tüm süreçler sorunsuz bir şekilde ilerledi. Motor İstanbul’a kapı teslim gönderildi. Serkan Bey tüm satın alma boyunca bilgilendirici ve samimiydi. Bir sonraki motorumu da buradan almayı düşünüyorum. Her şey için teşekkürler.

If you ever are stranded with your bike in Izmir, don't think twice. Go and see Furkan and Berkay at VK Motors, they are very pro and did a great job on my motorcycle. Defo recommend. They even took me for lunch ???? … Daha fazla

mağaza çok hoş, çalışanlar müthiş ilgili, güler yüzlü ve cana yakın. motosiklet camiasının olması gerektiği gibi.

2023-09-25 Mert

Telefonla aldığım Vespa söylendiği gibi sorunsuz bir şekilde İstanbul'a teslim edildi. Serkan Bey satın alma sürecinde çok samimi ve bilgilendiriciydi. Bir sonraki motorumu da buradan almayı düşünüyorum. Teşekkürler!

2023-09-25 Özlem

Motorumu İzmir'e giderken bozulduğumda, hiç düşünmeden VK Motors'a gittim. Furkan ve Berkay çok profesyoneller ve motosikletimle harika bir iş çıkardılar. Kesinlikle tavsiye ederim. Beni hatta öğle yemeğine götürdüler ????.

2023-09-25 Tuğba

Mağaza çok hoş, çalışanlar müthiş ilgili, güler yüzlü ve cana yakın. Motosiklet camiasının olması gerektiği gibi.

2023-10-10 Burak

Motorumu karşılamaya gittiğimde mağaza sahibi oldukça misafirperverdi. Motosiklet hakkında detaylı bilgiler verdi ve kaliteli ürünler satıyorlar. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-15 Ayşe

Mağazada çok çeşitli ve kaliteli ürünler var. Personel de oldukça yardımcı oluyor. Fiyatlar da makul. Biraz daha düzenli bir dükkana sahip olabilirlerdi ama genel olarak memnun kaldım.

2023-10-20 Ahmet

Motosikletimi VK Motors'ta servise gönderdim. İşleri hızlı bir şekilde tamamladılar ve motosikletim şimdi daha iyi durumda. Teşekkür ederim.

2023-10-25 Gülcan

Karşıyaka Motors İzmir, Vespa scooter satın alma konusunda güvenilir bir yer. Personel çok yardımcı ve bilgili. Ambiyans da çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Kadir

Mağazada beklemek zorunda kalmadım çünkü randevu almıştım. Hizmet hızlı ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun. Memnun kaldım.

2023-11-04 Ebru

VK Motors oldukça başarılı bir motosiklet mağazası. Hem satış öncesi hem de satış sonrası hizmetleriyle çok memnun kaldım. Personel de çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Ali

Motosikletimi VK Motors'tan satın aldım ve iyi bir fiyata aldım. Satış ekibi samimi ve yardımcı oldu. Ürün kalitesi de iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Selin

VK Motors mağazasında bir Vespa scooter satın aldım. Motoru İstanbul'a gönderdiler ve her şey sorunsuz ilerledi. Satış ekibi çok bilgilendirici ve samimiydi. Teşekkür ederim.

2023-11-19 Yasin

Karşıyaka Motors İzmir, Vespa scooter konusunda uzmanlaşmış bir mağaza. Personel çok yardımcı oldu ve hizmetleri hızlıydı. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Karşıyaka Motors İzmir VESPA CityCoco Polaris ATV Serkan Kirtil?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?