Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Ertürk yorumlar

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Ertürk yakın göztepe echomar hastanesi, Şahika Sokağı, Merdivenköy Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34732

  • Adres: Merdivenköy Sokak, Şahika Sk. No:32, 34732 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 565 40 65
  • Web sitesi: emreerturk.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9878345, 29.0620312

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Ertürk, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Ertürk yorumlar

Yaşımın verdiği heyecan ile ve bir sürü anlamlı anlamsız soru ile Emre hocayı buldum.Farklı bir alana hitap eden bir hastalığım olduğundan kalple bağlantılı çarpıntılarım oluyordu ve buna istinaden de endişe içeren bir sürü sorum fakat Emre … Daha fazla

Doktorluğu ınsanlar tarafından çok beğenildiği gibi bende çok beğendim hakkıyla ve cok iyi yapıyor

Cok tecrubeli bir doktor , her sey icin tesekkurler :)

2023-10-01 Mehmet

Yaşımın verdiği heyecan ile ve bir sürü anlamlı anlamsız soru ile Emre hocayı buldum.Farklı bir alana hitap eden bir hastalığım olduğundan kalple bağlantılı çarpıntılarım oluyordu ve buna istinaden de endişe içeren bir sürü sorum fakat Emre hoca bana gayet sakin ve anlayışla yaklaştı. Sorularıma kısa ve net cevaplar aldım ve tedavi sürecimde beni hiç yalnız bırakmadı. Kendisiyle uzun vadeli bir tedavi sürecim olsa da çok güvendiğim bir doktor. Teşekkürler Emre hoca.

2023-10-01 Ayşe

Doktorluğu insanlar tarafından çok beğenildiği gibi bende çok beğendim. Oldukça profesyonel ve işini gerçekten iyi yapıyor. Hastalarına karşı çok ilgili ve anlayışlı. Tedavi sürecim boyunca bana sürekli destek oldu ve her zaman yanımda oldu. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-01 Ahmet

Emre Bey'e ameliyat olmak için gitmiştim. İlgisi, bilgisi ve deneyimi sayesinde ameliyat öncesi ve sonrasında kendimi güvende hissettim. Hastalarına sakin bir şekilde yaklaşan doktorlarından biri. Bana sorunsuz bir tedavi süreci sağladığı için kendisini takdir ediyorum. Teşekkürler Emre Bey.

2023-10-16 Fatma

Doktor çok tecrübeli ve bilgili. Benimle ilgilenirken her zaman nazik ve anlayışlıydı. Herhangi bir sorunum olduğunda bana yardımcı oldu ve her zaman benimle iletişim halindeydi. Tedavi sürecim boyunca bana güven verdi ve hastalığımın kontrol altında tutulmasına yardımcı oldu. Çok teşekkürler.

2023-10-21 Mustafa

Dr. Emre Ertürk gerçekten hakkını veren bir doktor. Oldukça bilgili, yetenekli ve ilgili. Kendisiyle yaşadığım doktor hasta ilişkisi gerçekten olumlu ve beni her zaman rahatlattı. Her soruma açık ve anlaşılır bir şekilde yanıt verdi. Hastalığımın tedavi sürecinde bana destek olduğu için minnettarım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Gül

Emre bey gerçekten işini iyi yapan bir doktor. Tedavi sürecim boyunca bana her konuda yardımcı oldu ve her zaman benimle iletişim halindeydi. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı olması beni etkiledi. Kendisine çok teşekkür ederim.

2023-10-31 Ali

Emre Bey, kalp hastalıkları konusunda gerçekten uzman bir doktor. Benimle her zaman nazik ve anlayışlıydı. Ona güvenim tam ve kalp sağlığım için bana yardımcı oldu. Kendisine minnettarım ve herkese tavsiye ediyorum.

2023-11-05 Kemal

Emre Bey'e kardiyolojik bir sorunu olan bir hastası olarak gittim ve çok memnun kaldım. İlgisi, tecrübesi ve hasta yönetimi beklentilerimin ötesindeydi. Doktorların kollarına güvenmek zor Meyve Veriminden Elde Edilen Gelirin, ancak ben Emre Bey'e güvenip kendimi güvende hissettim. Tüm sorularımı ve endişelerimi giderdi ve bana verimli bir tedavi süreci sağladı. Teşekkürler.

2023-11-10 Melis

Dr. Emre Bey, kalp sağlığımı kontrol etmeye devam etmek için düzenli olarak ziyaret ettiğim doktor. Her ziyareti, beni sakinleştirir ve sağlığım hakkında bilgilendirir. Kendi kalp sağlığım hakkında herhangi bir endişem olduğunda, hemen yardımcı olmak için oradaydı. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Selin

Emre Bey, gerçekten mükemmel bir doktor. Hastalarının sağlığına gerçekten önem veriyor ve her birini bireysel olarak ilgileniyor. Benimle her zaman samimi, nazik ve anlayışlı olması beni etkiledi. Hastalığımın tedavisi sırasında bana çok yardımcı oldu ve beni sürekli olarak bilgilendirdi. Kendisine minnettarım.

2023-11-20 Ferhat

Emre Bey, gerçekten kardiyoloji alanında uzman bir doktor. Kalp problemleri için bana uygun tedavi seçeneklerini açıklığa kavuşturdu ve beni sürekli olarak bilgilendirdi. Kendisine çok minnettarım ve tavsiye ederim.

2023-11-25 Esra

Emre Bey, benim kalp problemlerimle ilgili çok yardımcı oldu. İlgisi, bilgisi ve deneyimi beni etkiledi. Tedavi sürecim boyunca bana destek oldu ve her zaman benimle iletişim halindeydi. Kendisine teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Ertürk?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?