Bitki Koruma Bölümü yorumlar

Bitki Koruma Bölümü yakın Plant Protection Department, Mithat Özsan bulvarı, Balcalı, Balcalı Mahallesi, Sarıçam, Adana, Mediterranean Region, 01140

  • Adres: Balcalı, Çukurova Ünv., 01790 Sarıçam/Adana, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 37.0577203, 35.3592687

Bitki Koruma Bölümü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bitki Koruma Bölümü yorumlar

best of the best in turkey Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Bitki koruma bölümü en iyi okullardan biri. Çok iyi bir eğitim almak mümkün. Hocalar ilgili ve yardımsever. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Mehmet

Bitki koruma bölümünü tercih ettiğim için çok memnunum. Hocalar tecrübeli ve deneyimli. Dersler çok ilgi çekici ve pratik ağırlıklı. Öğrenci işleri de hızlı ve başarılı. Çok kaliteli bir üniversite.

2023-09-21 Fatma

Bitki koruma bölümünde eğitim almak gerçekten mükemmeldir. Hocalar çok iyi ve bilgilidir. Kampüs güzel ve modern. Dersler ilgi çekici ve öğretici. Üniversitenin kütüphanesi çok geniş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Ali

Bitki koruma bölümü üniversite seçiminde en doğru tercihlerden biri. Hocalar ilgi çekici ve bilgilendirici dersler veriyorlar. Kampüs güzel ve temiz. Yurt olanakları da iyidir. Okulda öğrenci yemeği de lezzetlidir.

2023-10-11 Zeynep

Bitki koruma bölümüne gitmek için çok uğraştım çünkü duyduğum kadarıyla en iyilerden biriydi ve gerçekten öyleymiş. Hocalar çok ilgili ve yardımcı. Okulun atmosferi çok güzel. Okula olan başvuru ve kabul işlemleri de hızlı ve kolay.

2023-10-16 Mustafa

Bitki koruma bölümü mezunu olarak söyleyebilirim ki bu bölümde okumak gerçekten harika bir deneyim. Hocalar çok bilgili ve tecrübeli. Okula giriş sınavları da zorlu. Kampüs güzel ve modern. Öğrenci etkinlikleri de çok eğlenceli.

2023-10-21 Gül

Bitki koruma bölümünde eğitim almak gerçekten çok keyifli. Hocalar çok iyi ve deneyimli. Okulun atmosferi harika. Kampüs temiz ve modern. İş bulma olanakları da çok yüksek. Üniversitenin yemekleri de lezzetli.

2023-10-26 Ahmet

Bitki koruma bölümünü seçtiğim için hiç pişman değilim. Hocalar çok iyi ve bilgilidir. Okulun atmosferi güzeldir. Kampüs temiz ve düzenlidir. Dersler ilgi çekici ve öğreticidir. İyi bir üniversite seçeneği.

2023-10-31 Aysel

Bitki koruma bölümü üniversitenin en güzel bölümlerinden biridir. Hocalar çok iyi ve yardımcı olurlar. Okulun atmosferi sıcak ve samimidir. Dersler ilgi çekicidir. Okulun sosyal olanakları da iyidir.

2023-11-05 Murat

Bitki koruma bölümü harika bir seçenek. Hocalar çok iyi ve bilgili. Okulun atmosferi güzeldir. Fiyatları da uygun. Dersler öğretici ve ilgi çekicidir. Kesinlikle öneririm.

2023-11-10 Sibel

Bitki koruma bölümü çok güzel bir bölüm. Hocalar çok iyi ve ilgili. Okulun atmosferi harika. Kampüs modern ve temiz. Öğrenci işleri profesyonel. Okulda çeşitli olanaklar da mevcut.

2023-11-15 Serkan

Bitki koruma bölümü mükemmel bir bölüm. Hocalar çok iyi ve bilgili. Okulun atmosferi harika. Kampüs modern ve temiz. Öğrenci aktiviteleri çok eğlencelidir. İyi bir üniversite seçeneği.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bitki Koruma Bölümü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?